ΑΠΑΤΗ «Ομηροι» 50 μαθητές από την Αρτα στην Ελβετία γιατί το ταξιδιωτικό γραφείο δεν είχε πληρώσει τίποτε

Υπεύθυνος ο ΕΟΤ και εκείνοι που έχουν αποδυναμώσει τις Υπηρεσίες της Τουριστικής Αστυνομίας. Δεν είχε εγγυητική επιστολή στον ΕΟΤ το τουριστικό γραφείο ή δεν είχε καθόλου άδεια;  Φ. Ιωάννου
________________________
Απίστευτη είναι η περιπέτεια που ζουν 50 Ελληνες μαθητές οι οποίοι πήγαν εκδρομή στην Ελβετία και βρίσκονται «όμηροι» εκεί αφού αποκαλύφθηκε ότι το ταξιδιωτικό γραφείο δεν είχε πληρώσει τίποτε. Ούτε πούλμαν, ούτε ξενοδοχείο, ούτε και τα εισιτήρια επιστροφής.

Η περιπέτεια των μαθητών που έκαναν την εκπαιδευτική εκδρομή με στόχο να δουν το πρόγραμμα Cern ξεκίνησε από την Αρτα. Οι μαθητές λυκείου και οι τρεις καθηγητές συνοδοί τους που είχαν πληρώσει όλοι τους από 320 ευρώ για την εκδρομή και το πακέτο περιελάμβανε διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια επιστροφής κλπ.

Όταν μαθητές και καθηγητές έφτασαν στην Ελβετία με έκπληξη διαπίστωσαν ότι το γραφείο ταξιδίων με έδρα την Αθήνα τους είχε εξαπατήσει. Είχε πάρει τα χρήματα αλλά δεν είχε κλείσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε και εισιτήρια επιστροφής.

Μαθητές και καθηγητές έντρομοι συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν σε μια ξένη χώρα χωρίς χρήματα ούτε για τη διαμονή τους, ούτε φυσικά και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Εγιναν αμέσως προσπάθειες για να επισπευθεί η επιστροφή τους και να βρεθούν εισιτήρια για την Ελλάδα.
imerisia.g


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου