ΑΝΕΛ: «Η πατρίδα διαθέτει πλέον όρθιους κυβερνήτες»

ΑΝΕΛ: «Η πατρίδα διαθέτει πλέον όρθιους κυβερνήτες»

Με ικανοποίηση άκουσαν στους ΑΝΕΛ τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, τις οποίες ανέγνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Π.Καμμένος έκανε λόγο για «κυβέρνηση που σέβεται την εθνική κυριαρχία της χώρας», ενώ η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μ.Χρυσοβελώνη τόνισε: «Η πατρίδα μας πλέον διαθέτει όρθιους κυβερνήτες».



Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δήλωσε μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι η ομιλία του ήταν ειλικρινής και με σαφήνεια. Αλλάζουν όλα, είπε, και τόνισε ότι αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση σέβεται την εθνική κυριαρχία της χώρας.



Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε: «Η αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού δικαίωσε τις προσδοκίες του ελληνικού λαού. Αφήνοντας πίσω τη μνημονιακή περίοδο η κυβέρνηση εθνικού σκοπού όντως πρωτοτυπεί αρνούμενη να κάνει τις γνωστές κωλοτούμπες και δηλώσεις μετανοίας στον ξένο παράγοντα που είδαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Η πατρίδα μας πλέον διαθέτει όρθιους κυβερνήτες που κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους».





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου