ΤΩΡΑ: Νεκροί οι δράστες του Charlie Hebdo [video]







Καταιγισμός πυρών και εκρήξεων







Νεκροί έπεσαν οι δύο δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo, οι οποίοι κρατούσαν όμηρο σε τυπογραφείο. Απελευθερώθηκε ο όμηρος. 4 νεκροί πολίτες από τους 6 ομήρους. Δείτε βίντεο με τις δραματικές επιχειρήσεις της γαλλικής αστυνομίας...















Νεκροί έπεσαν το απόγευμα οι δύο δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Charlie Hebdo, οι οποίοι είχαν ταμπουρωθεί από το πρωί σε ένα τυπογραφείο, κρατώντας έναν όμηρο.







Σε ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε τόσο στο τυπογραφείο όσο και στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι, όπου ένας ακόμη ένοπλος κρατούσε τουλάχιστον έξι ομήρους, οι δύο ύποπτοι για τη διάπραξη της επίθεσης στην εφημερίδα Charlie Hebdo σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές.















Το άτομο που κρατούσαν όμηρο απελευθερώθηκε μετά την επιχείρηση που διεξήγαγε η γαλλική αστυνομία, πρόσθεσαν πηγές προσκείμενες στις έρευνες.







Στο σημείο ακούγονταν εκρήξεις και πολλοί πυροβολισμοί κατα τη διάρκεια της επέμβασης των δυνάμεων ασφαλείας.







Οι "αδελφοί Κουασί", δράστες της δολοφονικής επίθεσης στη σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo διανυκτέρευσαν σε δασική περιοχή περικυκλώμενη από αστυνομικούς και βγαίνοντας από εκεί έκλεψαν ένα Peugot με το οποίο κινούνταν κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου Ρουασί, κρατώντας τουλάχιστον έναν όμηρο, πριν ταμπουρωθούν στο τυπογραφείο.
























Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου