Συνάντηση Σαμαρά - Κακλαμάνη στα γραφεία της ΝΔ

Συνάντηση Σαμαρά - Κακλαμάνη στα γραφεία της ΝΔ

Με τον Νικήτα Κακλαμάνη συναντάται αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.



Ο βουλευτής και πρώην υπουργός έφτασε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος αρκετά νωρίτερα από την ώρα του ραντεβού και ήπιε καφέ με τους συνεργάτες του, που τον βοήθησαν στην προεκλογική εκστρατεία του, αλλά και τους φίλους της ΝΔ, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο καφέ στο ισόγειο του κτιρίου.



Ο κ. Κακλαμάνης, όταν ρωτήθηκε γιατί ο κ. Σαμαράς τον βλέπει πρώτο, υπενθύμισε τη μακρά φιλία που τους συνδέει, αλλά και το γεγονός ότι μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αν εξαιρεθεί ο Γιάννης Τραγάκης, είναι πλέον οι παλαιότεροι βουλευτές του κόμματος.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο Νικήτας Κακλαμάνης αναμένεται να τοποθετηθεί, ενώ τον λόγο θα λάβουν και άλλοι βουλευτές με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά κυρίως στην ισχυρή αντιπολίτευση που θα πρέπει να κάνει στο επόμενο διάστημα η ΝΔ, δεδομένων των κρίσιμων εξελίξεων που θα υπάρξουν στην οικονομία, ενώ όπως φαίνεται δεν πρόκειται να τεθεί από κανέναν θέμα ηγεσίας.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου