Τίτλοι τέλους για τις Κυπριακές Αερογραμμές











Κρίσιμη η σημερινή ημέρα για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών καθως αναμένεται η απόφαση της ευρωπαικής επιτροπής ανταγωνισμού για τις κρατικές χορηγίες προς την εταιρεία...



















Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση θα είναι καταδικαστική και κριθούν παράνομες οι κρατικές ενισχύσεις τότε η εταιρεία θα πρέπει να επιστρέψει στο κράτος ποσό που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό όμως είναι αδύνατο να το πράξει και έτσι η εταιρεία θα καταστεί και τυπικά αφερέγγυα και θα της αφαιρεθεί η άδεια πραγματοποίησης πτήσεων. Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η απόφαση θα είναι καταδικαστική γεγονός που θα σημάνει το τέλος της εταιρείας ύστερα από 69 χρόνια ιστορίας. Η κυβέρνηση είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο σενάριο και λαμβάνονται ήδη μέτρα προκειμένου να μην δημιουργηθεί κενό και προβλήματα στο επιβατικό κοινό. Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει παράλληλα ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα στην αεροπορική συνδεσιμότητα της χώρας με τον έξω κόσμο.







Η εφημερίδα Φιλελεύθερος, επικαλούμενη πληροφορίες της, γράφει ότι μετά την γνωστοποίηση της απόφασης της Ευρωπαικής Επιτροπής το απόγευμα, θα ανακοινωθεί και η απόφαση της κυβέρνησης, όπως η εταιρεία κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες απόψε πριν τα μεσάνυκτα, αφού ολοκληρωθεί το πτητικό πρόγραμμα της ημέρας και μόλις απογειωθεί για τη Λάρνακα η τελευταία πτήση από την Αθήνα.







Πηγή: ΡΙΚ - Φιλελεύθερος








Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου