ΙΤΑΛΟΙ:Ερχόμαστε να σώσουμε τον ΟΦΗ



ΙΤΑΛΟΙ:Ερχόμαστε να σώσουμε τον ΟΦΗ απο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ο κ. Ντελισάντι ήταν αποκαλυπτικός ενώ ανέφερε ότι μετά το ματς με τον Πλατανιά θα αποκαλύψουν την ταυτότητα της εταιρείας που εκπροσωπούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε πει πως αν το πραγματικό χρέος του ΟΦΗ, από τον έλεγχο που θα γίνει, είναι γύρω στα 9 εκατομμύρια, θα βοηθήσουμε την ομάδα. Ο έλεγχος που κάναμε με τους δικηγόρους μας, μας έδειξε πως το χρέος είναι περίπου 9,5 εκατομμύρια και πιστεύω πως ο δρόμος άνοιξε για να μπούμε στην ομάδα, αφού το νούμερο είναι διαχειρίσιμο. Μπαίνουμε στον ΟΦΗ, για να τον σώσουμε...» ανέφερε ο Ντελισάντι, που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Τζενάρο Γκατούζο κυρίως στο μεταγραφικό πεδίο. «Ναι, θα είμαι ο technical director της ομάδας. Ο κ. Γκατούζο θα παραμείνει προπονητής, όπως και ο κ. Μανουσάκης στην προεδρία της ομάδας».



«Μετά τον Πλατανιά θα αποκαλυφθούμε...»



Πιέσαμε τον κ. Ντελισάντι να μας αποκαλύψει την ταυτότητα της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από αυτόν και του 35χρονου δικηγόρου Πιέρο Μπάφα, με τον οποίο παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι με την Καλλονή και θα έχει πιθανότατα τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα.



«Μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και σίγουρα πριν την Πρωτοχρονιά, σκοπεύουμε να διοργανώσουμε μια συνέντευξη Τύπου, όπου θα κάνουμε γνωστό το ποιοι είμαστε, με τι ασχολούμαστε και τις λεπτομέρειες της επένδυσής μας. Ο κόσμος του ΟΦΗ πάντως μπορεί να είναι ήσυχος. Μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους και θα το διαπιστώσει...».



«Πρώτα να γλυτώσουμε την αφαίρεση βαθμών...»



Ο Ντελισάντι αναφέρθηκε και στις άμεσες προτεραιότητες που θα έχει η νέα τάξη πραγμάτων στον ΟΦΗ. «Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα πρέπει να δώσουμε 150.000 ευρώ σε Ταυλαρίδη- Γεωργίου, για να μην απειληθεί με αφαίρεση βαθμών η ομάδα. Αυτό θα είναι το πρώτο. Από κει και πέρα, στόχος είναι να βάλουμε 1 εκατ. ευρώ φέτος, ώστε να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Κάποιοι παίκτες θα φύγουν και κάποιοι άλλοι θα έρθουν, και όσοι μείνουν δεν θα επιβαρύνουν τον σύλλογο με τρελά ποσά, αλλά με νούμερα λογικά για την εποχή...».



Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ-σκάουτερ, που επί 15 χρόνια στην ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσα είναι γνωστός ως ο... Ιταλός, έλαβε τέλος, αφού μας ευχαρίστησε και μας είπε πως δεν μπορεί να μας αποκαλύψει περισσότερα.



Το αν ο ΟΦΗ μπει σε νέα εποχή, θα φανεί λίαν συντόμως. Οπως και να 'χει πάντως, όλο το story είναι άκρως ενδιαφέρον...



Μανουσάκης: «Βάζουν άμεσα λεφτά»



Την αίσια πορεία των πραγμάτων επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84.



«Οι Ιταλοί μάς εγγυήθηκαν ότι θα καταβάλουν άμεσα -με την προτροπή του προπονητή μας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο- τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να αποσυρθεί η ομάδα από το άρθρο 99, να πληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και να ζητήσουμε αν μπορούμε να έχουμε πίσω την αδειοδότηση να ενισχυθεί η ομάδα και αγωνιστικά».

Ο Μανουσάκης αποκάλυψε πως τα χρήματα θα μπαίνουν σταδιακά με τη μορφή αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ενώ αν όλα πάνε καλά στο μέλλον θα τεθεί το πλάνο για την κατασκευή νέου γηπέδου. πηγη





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου