Φεύγουν οι Ρώσοι ολιγάρχες απο το Λονδίνο



Φεύγουν οι Ρώσοι ολιγάρχες απο το Λονδίνο. Άρον άρον εγκαταλείπουν οι πλούσιοι Ρώσοι το Λονδίνο σύμφωνα με το Bloomberg, αφού οι τιμές των κατοικιών έχουν εκτοξευθεί στα ύψη με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μην μπορούν πλέον

να ανταποκριθούν στα υψηλά ποσά που απαιτούνται για να αγοράσουν σπίτι.

Οι Ρώσοι ήταν οι μεγαλύτεροι αγοραστές των πολυτελών κατοικιών του Λονδίνου μεταξύ του Ιανουαρίου και του Ιουλίου του 2013, σύμφωνα με την μεσιτική εταιρεία Knight Frank LLP. Ακολουθούσαν οι Ιταλοί και οι Γάλλοι. Ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια, η παρουσία τους μειώνεται συνεχώς.

Μάλιστα, έπειτα από το ξέσπασμα της ουκρανικής κρίσης τα πράγματα έχουν αλλάξει ακόμα πιο πολύ. Από το επόμενο έτος, αναμένεται οι Ρώσοι να βρεθούν στην τρίτη θέση στην κατάταξη ως οι πιο συχνοί αγοραστές σπιτιών στο Λονδίνο σύμφωνα με τους μεσίτες.

Οι τιμές των κατοικιών στις πλούσιες γειτονιές του Λονδίνου υποχώρησαν σε μηνιαία βάση για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια, το Νοέμβριο, ενώ ο αριθμός των Ρώσων που ζητούν από το μεσιτικό γραφείο να τους βοηθήσει να βρουν σπίτι έχει μειωθεί κατά 70%.

Οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία αρχίζουν να γίνονται πλέον ορατές, αφού ορισμένοι ολιγάρχες έχουν δει ήδη αλλαγές στις τραπεζικές τους καταθέσεις.

Η Ρωσία προσπαθεί να αντιστρέψει μια την κατρακύλα που έχει πάρει το ρούβλι με τη λήψη έκτακτων μέτρων από την ρωσική Κεντρική Τράπεζα αλλά και με την αύξηση των επιτοκίων της χωρίς ωστόσο, αυτά μέχρι τώρα να έχουν αποφέρει καρπούς. πηγη





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου