Εγκατέλειψε το trading στη Morgan Stanley για να... ταΐζει κουνελάκια του Χέφνερ και διασημότητες













Ήταν trader της Morgan Stanley, αλλά καθώς φαίνεται βρήκε έναν πιο ευχάριστο και απολαυστικό τρόπο για να βγάζει το ψωμί της. Έτσι, η Judy Joo παράτησε την αμερικανική επενδυτική τράπεζα κι έγινε από trader... σεφ στο το Playboy Club.







Εδώ και τρία χρόνια μαγειρεύει για διασημότητες, όπως ο Justin Bieber και η Kate Moss, ενώ πολύ συχνά έκανε τη βόλτα της και στο Playboy Mansion του Χιου Χέφνερ στο Λος Άντζελες βλέποντας από κοντά διάσημους ράπερ και ποδοσφαιριστές.



Τώρα όμως η πρώην trader τα εγκαταλείπει όλα αυτά και πηγαίνει στο Λονδίνο για να ανοίξει στο Σόχο ένα νέο εστιατόριο τον Δεκέμβριο.



‘‘Θα χάσω τα κουνελάκια”, λέει και αναρωτιέται “Ποιος δεν θέλει να περιστοιχίζεται από όμορφους ανθρώπους;”



Η 39χρονη Joo, 39, απόφοιτη μηχανικός του πανεπιστημίου Columbia, εργάστηκε αρχικά στη Goldman Sachs. Στην συνέχεια εργάστηκε επί τέσσερα χρόνια στη Μοrgan Stanley στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο προτού ακολουθήσει σπουδές στο Γαλλικό Ινστιτούτο Μαγειρικής στη Νέα Υόρκη.



Μετά μετακόμισε στο Λονδίνο και βρήκε δουλειά ως σεφ ζαχαροπλαστικής στο Restaurant Gordon Ramsay. Έκανε και τηλεοπτικές εμφανίσεις με την εκπομπή ‘‘Iron Chef’’ πριν αναδειχθεί σε επικεφαλής σεφ στο executive chef όταν το Playboy Club επέστρεψε στο Λονδίνο το 2011.



Το νέο ρεστοράν της Joo, αμερικανοκορεατικής καταγωγής, θα ονομάζεται Jinjuu, που σημαίνει “μαργαριτάρι” στα κορεάτικα και θα βρίσκεται στην Kingly Street. Επικεφαλής σεφ και επικεφαλής ζαχαροπλάστης θα είναι οι Andrew Hales και Jaime Garbutt αφιχθέντες από το Playboy Club.



Δεν σκοπεύει να ντύσει τις σερβιτόρες της με στολές... Oryctolagus cuniculus, κοινώς κουνελιού. Σκοπέυει όμως, όπως λέει, να κάνει... πιο σέξι την κορεατική κουζίνα και να δημιουργήσει ένα διεθνές brand, στα πρότυπα του Hakkasan με την κινέζικη κουζίνα ή του Zuma με τα ιαπωνικά πιάτα.



Η Hakkasan που άνοιξε στο Λονδίνο το 2001 έχει τώρα 12 outlets σε όλο τον κόσμο και θεωρεί εαυτόν ως διεθνές brand. Το Zuma πάλι ετοιμάζεται να ανοίξει το όγδοο κατάστημά του στη λεωφόρο Madison, στη Νέα Υόρκη.

Όσο για το γεγονός ότι η κορεάτικη κουζίνα είναι αρκετά βαριά με τις γεύσεις του σκόρδου και του τσίλι, απαντά “Οι έντονες γεύσεις μπορούν να γίνουν σέξι”. Ακόμα καλύτερα αν και οι τιμές είναι προσιτές. Η ίδια διαβεβαιώνει ότι θα τις κρατήσει σε λογικά επίπεδα, ήτοι 15 στερλίνες το άτομο για γεύμα και κάτω από 40 στερλίνες για το δείπνο, όταν θα υπάρχει DJ.



Όσο γαι τις ρίζες της; Ο πατέρας της γεννήθηκε στη Βόρεια Κορέα και διέφυγε στα νότια ως πρόσφυγας προτού καταλήξει στις ΗΠΑ. Μόλις πήρε τη σύνταξή του ως ψυχίατρος στο Σόμερσετ του Ν. Τζέρσι. Η μητέρα της γεννήθηκε σε ένα χωριό έξω από τη Σεούλ.

Όπως λέει, σίγουρα η ζωή της έχει αλλάξει άρδην από τότε που ήταν πωλήτρια παραγώγων σταθερού εισοδήματος στη Morgan Stanley.



“Δεν βγάζω όσα χρήματα θα έβγαζα αν παρέμενα στον τραπεζικό κλάδο άλλα 10 χρόνια, ακολουθώ όμως το πάθος μου και μου αρέσει αυτό. Είναι διασκεδαστικό και δημιουργικό. Λατρεύω να πηγαίνω στη δουλειά μου”
. Κι αυτό, θα λέγαμε, είναι η απόλυτη συνταγή γαι την επιτυχία... πηγη






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου