Δείτε την έπαυλη όπου ο John Travolta παρκάρει τα 5 αεροπλάνα του (PHOTOS)











Ο John Travolta έχει δίπλωμα πιλότου και διαθέτει πέντε αεροσκάφη. Αρα, τι πιο φυσικό στον κήπο του σπιτιού στη Φλόριντα να διαθέτει ένα κανονικό...αεροδρόμιο. «Σχεδιάσαμε αυτό το σπίτι αυτό ειδικά για τα αεροσκάφη, ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να κάνουμε ένα ταξίδι. Τα τελευταία 11 χρόνια έχω ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για ψυχαγωγία αλλά και για τις ταινίες μου. Δηλαδή τα έχω για ψυχαγωγικούς και επαγγελματικούς σκοπούς», δηλώνει ο 60χρονος σταρ στην αυστραλιανή εκπομπή “Today”.








Ο Travolta πήρε το δίπλωμα του πιλότου στα 22 του και διαθέτει μεταξύ άλλων ένα Challenger Jet και ένα Qantas 707, που ανήκε κάποτε στο στόλο της Quantas Airways.










O διάσημος ηθοποιος και η σύζυγός του Kelly Preston πρόσφεραν μία αποκλειστική ξενάγηση στη μοναδική έπαυλή τους στο περιοδικό Architectural Digest.



" Το όνειρο του John ήταν να έχει πάντα παρκαρισμένα αεροπλάνα στην μπροστινή αυλή του. Ετσι, εάν θέλει να πάει κάπου για δείπνο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να βγει από το σπίτι, να μπαίνει στο αεροπλάνο και να απογειώνεται”, είπε η Kelly στο περιοδικό.







“Μπορείς να είσαι ο απόλυτος εκκεντρικός, όπως εγώ, και να φέρνεις ένα 707 στο σπίτι”, πρόσθεσε ο ίδιος.







Αν και το ακίνητο διέθετε ήδη ένα αεροδιάδρομο 7.500 τετραγωνικών ποδών, ο Travolta τον επέκτεινε περαιτέρω ώστε να φθάνει μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού.















Το ακίνητο διαθέτει και ιδιωτικό πύργο ελέγχου.








Υπάρχει και ένα bed-and- breakfast, όπου μπορούν να διανυκτερεύσουν οι πιλότοι

























πηγη



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου