ΚΟΜΟΤΗΝΗ Η πολιούχος Αγία Παρασκευή θα γιορταστεί φέτος με λαμπρότητα

Η πολιούχος της Κομοτηνής θα γιορτασθεί φέτος με λαμπρότητα, ενώ στις θρησκευτικές εκδηλώσεις θα προεξάρχει ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων ο οποίος θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει ως εξής:

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα προεξάρχει του πανηγυρικού εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ναό της πολιούχου Αγίας Παρασκευής εντός του δημοτικού άλσους και στη συνέχεια θα παραστεί της λιτανείας της εικόνας της Αγίας Παρασκευής.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ναό της πολιούχου Αγίας Παρασκευής εντός του δημοτικού άλσους. Την ίδια ημέρα και ώρα 6 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό του πανηγυρίζοντα παρεκκλησίου Αγίου Παντελεήμονος του γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής. Επίσης στις 7 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό του πανηγυρίζοντα ναού Αγίου Παντελεήμονα Μικρού Κρανοβουνίου.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου γιορτή του αγίου Πνεύματος θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο επί τοις ονομαστηρίοις αυτού στον καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ναό Αγίας Παρασκευής Αμαξάδων.
http://www.xronos.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου