Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον "άνεργο με Porsche και πλάκες χρυσού"


Το κράτος παρουσιάζει τέτοιες περιπτώσεις ως "φοροδιαφυγή" για να τρομάξει μικροφοροφυγάδες, δεν μας λέει όμως ότι πρόκειται για περιπτώσεις ποινικών που εμπλέκονται σε τοκογλυφίες και προφανώς και να ήθελαν, δεν θα μπορούσαν να έκοβαν τιμολόγια!

Με σοβαρές υπόνοιες για τοκογλυφία συνεχίζεται η έρευνα για την περίπτωση ενός άνδρα, ο οποίος ενώ δήλωνε ανεπάγγελτος με μηδενικό εισόδημα, είχε καταθέσεις και θυρίδα με τιμαλφή και πλάκα χρυσού, αλλά και πανάκριβα αυτοκίνητα. Ο έλεγχος διενεργήθηκε από συνεργείο του ΣΔΟΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αφορούσε 53χρονο κάτοικο Χρυσούπολης του νομού Καβάλας, η σύζυγος του οποίου διατηρεί ενεχυροδανειστήριο. Το ΣΔΟΕ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, πραγματοποίησε έλεγχο πόθεν έσχες στον ιδιώτη ο οποίος δηλώνει ανεπάγγελτος με μηδενικό εισόδημα. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι είχε σημαντικές καταθέσεις και θυρίδα με τιμαλφή και πλάκα χρυσού. Στην οικία του βρέθηκε μηχανή καταμέτρησης χρημάτων και δηλώσεις τρίτων που αφορούσαν σε εξουσιοδοτήσεις για μεταβίβαση οχημάτων. Επίσης βρέθηκε, εντός αποθηκευτικού χώρου, αυτοκίνητο μάρκας Porche ιδιοκτησίας του και μηχάνημα τήξης χρυσού. Επίσης, από την έρευνα βρέθηκε συμβολαιογραφική πράξη για δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας της περιοχής του, αξίας 81.000 ευρώ.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥ
Ο 53χρονος δε μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση της πλάκας χρυσού, όπως και ότι είχε στην κατοχή του πολλά αυτοκίνητα ιδιωτών τα οποία, φέρεται να έπαιρνε ως ενέχυρο μεταξύ των οποίων και ένα τζιπ από Κομοτηνή, αφού στην οικία του βρέθηκαν δηλώσεις τρίτων που αφορούσαν σε εξουσιοδοτήσεις για μεταβίβαση οχημάτων. Ήδη τα ελεγκτικά κλιμάκια προχωρούν σε ανοίγματα τραπεζικών θυρίδων και λογαριασμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ελεγχόμενος εμφανίστηκε ψύχραιμος και δε ζήτησε τη συνδρομή του δικηγόρου, παρόλο που η έρευνα επεκτείνεται και σε άλλους τομείς δράσης. Πάντως η έρευνα συνεχίζεται με σοβαρές υπόνοιες για τοκογλυφία.
xronos.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου