ΕΒΡΟΣ Διακρίσεις κατέκτησαν σχολεία και μαθητές σε Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό

Το πρώτο ομαδικό βραβείο στην κατηγορία των «Κατασκευών», απέσπασε το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ορεστιάδας, που συμμετείχε στον Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα «Νερό, είσαι θησαυρός!»
Στον ίδιο διαγωνισμό, στην κατηγορία «Ζωγραφικής/Κολάζ», πρώτο ατομικό βραβείο απέσπασε η μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου, Δήμητρα Γουτκίδου, ενώ το τρίτο ατομικό βραβείο στην κατηγορία «Φωτογραφίας», θα απονεμηθεί στον μαθητή του 4ου δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης, Σταύρο Λουλουδάκη.

Να σημειωθεί ότι ο μαθητικός διαγωνισμός ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 και τα ατομικά και ομαδικά έργα που συγκεντρώθηκαν έφτασαν τα 2.500, από 244 σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από όλη την Ελλάδα.

Η αξιολόγησή τους έγινε από 7μελή επιτροπή διακεκριμένων επιστημόνων και καλλιτεχνών, που διαπίστωσαν το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο των μαθητών.

Όλα τα βραβευμένα έργα θα εκτεθούν από τις 22 έως τις 25 Απριλίου, στη Στοά του Βιβλίου, στην Αθήνα, ενώ η επίσημη τελετή βράβευσης θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο.
ert.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου