ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Επιτυχημένα τα τεστ φυσικών ικανοτήτων του ΜΓΣ Εθνικού



Περίπου 200 μαθητές και μαθήτριες, από νήπια έως και 15 ετών, συμμετείχαν στα ανθρωπομετρικά τεστ και τεστ φυσικών ικανοτήτων που διεξήγαγε με επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο στάδιο "Φώτης Κοσμάς" της Αλεξανδρούπολης, το τμήμα Στίβου του ΜΓΣ Εθνικού σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ήταν μια ακόμη προσφορά του ΜΓΣ Εθνικού στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιοχής (συμμετείχαν και μαθητές από Ορεστιάδα).


Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν με ειδικά ηλεκτρονικά μηχανήματα από το εργαστήριο φυσικής απόδοσης του ΤΕΦΑΑ, με τον υπεύθυνο καθηγητή Ιωάννη Φατούρο, τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Δημήτρη Δραγανίδη και Ιωάννη Ερμίδη, καθώς και το καταρτισμένο επιστημονικό προπονητικό δυναμικό του ΜΓΣ Εθνικού.

Οι φυσικές ικανότητες που ελέγχθηκαν ήταν η μέγιστη ταχύτητα, εκρηκτικότητα και δύναμη κάτω άκρων, δύναμη άνω άκρων και ευλυγισία.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα ανακοινωθούν στους γονείς μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με υποδείξεις για θέματα παχυσαρκίας, λίπους, αλλά και ενδείξεις επιπέδου φυσικών ικανοτήτων στις διάφορες δοκιμασίες.






Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου