ΚΑΒΑΛΑ Αθωώθηκε ο Δήμαρχος Σιμιτσής από το Εφετείο Κομοτηνής

Αθώος κρίθηκε προχθες από το Εφετείο Κομοτηνής ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, όπου οδηγήθηκε ως κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος για αυθαίρετη κατασκευή στην περιοχή των Σφαγείων.

Η υπόθεση άρχισε από το 2007, όταν ιδιοκτήτης καταστήματος προχώρησε σε αυθαίρετη κατασκευή- προσθήκη, που αποδείχθηκε, όμως, ότι δεν χειροτέρεψε τις υγειονομικές συνθήκες του καταστήματος. Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος, κατά δήλωσή του, ενημερώθηκε ένα χρόνο αργότερα για την αυθαίρετη κατασκευή, όταν τού κοινοποιήθηκε η αυτοψία της Διεύθυνσης Υγιεινής. Τότε ο κ. Σιμιτσής κάλεσε τον ιδιοκτήτη του αυθαιρέτου και του είπε ότι περιμένει τις αντιρρήσεις του.

Ο εν λόγω, μη μπορώντας να νομιμοποιήσει την αυθαίρετη κατασκευή, αφού η περιοχή δεν εντάσσονταν στα Σχέδιο του Περιγιαλίου, οπότε δεν του δίνονταν αυτή η δυνατότητα, την γκρέμισε, τα πράγματα, όμως, είχαν πάρει τη δικαστική οδό. Το δικαστήριο χθες έκρινε ότι ο δήμαρχος έπραξε ως όφειλε και τον αθώωσε μετά από πρόταση του Εισαγγελέα και τη σύμφωνη γνώμη προέδρου και δικαστών.
Πηγή: Εφημερίδα Νέα Εγνατία
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου