ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ Συμφωνία σε όλα εκτός από τα εργασιακά

«Στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα για να συζητήσουν με τις αρχές τις πολιτικές που θα αποτελέσουν την βάση για την ολοκλήρωση της πρώτης επανεξέτασης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής της χώρας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης το κλιμάκιο των ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ και οι ελληνικές αρχές διεξήγαγαν διεξοδικές και εποικοδομητικές συνομιλίες αναφορικά με τις απαιτούμενες πολιτικές για την αποκατάσταση της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της ανταγωνιστικότητας, τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των δημοσίων οικονομικών με κοινωνικά ισορροπημένο τρόπο, καθώς και την ενίσχυση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Οι αρχές και τα στελέχη των (τριών) οργανισμών συμφώνησαν στον πυρήνα των απαιτούμενων μέτρων για την αποκατάσταση του ρυθμού υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων και να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της επανεξέτασης. Οι συζητήσεις στα εναπομένοντα ζητήματα θα συνεχιστούν από αντίστοιχες υπηρεσίες και μέσω τεχνικών εκπροσώπων επί τόπου, ώστε να επιτευχθεί πλήρης συμφωνία τις επόμενες ημέρες σε υπηρεσιακό επίπεδο. Επιπλέον, αναμένεται να συζητηθούν χρηματοδοτικά θέματα μεταξύ των επίσημων δανειστών και της Ελλάδας».
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου