ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΝΥΟΥΝ… ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!


  Η Ε.Σ.Δ.(Ένωση Συντακτών Διαδικτύου) έχει διακηρύξει πλειστάκις, αλλά και αγωνίζεται –μόνη μέσα στο όλο φάσμα του Τύπου- για την εξάλειψη του φαινομένου να διώκονται συστηματικά οι δημοσιογράφοι & μπλογκερς για το έργο τους, γιατί έγραψαν κάτι , μη αρεστό σε κάποιους!Το φαινόμενο έχει πάρει δραματικές διαστάσεις και προβλέπεται, να διογκωθεί στο μέλλον , ιδίως με τα όσα κατεργάζονται οι κυβερνήσεις, θεσπίζοντας νόμους και παρανόμους με ένα στόχο :Τη φίμωση των ελευθερολαλούντων,.
Τέλος πάντων.. όμως υπάρχει και μια άλλη μορφή ιδιότυπης δίωξης των συντακτών .Είναι αυτή που έχει να κάνει με τις αλληλομηνύσεις των συντακτών. Δηλαδή δημοσιογράφοι διώκουν δημοσιογράφους, συναδέλφους!

Η ΕΣΔ έχει χαρακτηρίσει την τάση αυτή των συναδελφικών αλληλομηνύσεων επιεικώς ως απαράδεκτη και ζητεί τουλάχιστον ..συγκράτηση.Χαρακτηριστικό είναι το πιο κάτω περιστατικό.Ο Γεν. Διευθυντής του Α.Π.Ε κ. Ηλίας Μάτσικας κατέθεσε μήνυση κατά του γνωστού Γιάννη Παπαγιάννη..Είναι μια χλωμή υπόθεση, κατά την οποία φαίνεται ότι ο Παπαγιάννης κινήθηκε με κάποιο άρθρο του κατά του Γενικού, για ιδεοτελείς λόγους… Απέλυσαν τη γυναίκα του που εργάζονταν στο πρακτορείο, πράγμα που έκανε τον ατακτούλη αυτό δημοσιογράφο να γράψει τα όσα έγραψε…
΄Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια άλλη διάσταση .δίωξης της .ελευθερολαλιάς, Για καταχρηστική επεξεργασία του λόγου… ΄Οσο δίκαιο κι αν έχουμε, όσο κι αν πονάμε, ποτέ δεν χρησιμοποιούμε τη γραφίδα μας για να βάλουμε εναντίον εκείνων που θεωρούμε ως υπεύθυνους ..
Δείτε πιο κάτω το συμβάν (είναι μήνυση προ 3 μηνών ) και την ιδιομορφία του οποίου ώφειλε να αναδείξει η ιστοσελίδα, γιατί αποτελεί μια ακόμη, άλλη ..δίωξη του Τύπου… για προσωπικούς λόγους! Και προ παντός …ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ!

Κι άλλη ποινική δίωξη ενάντια στον Παπαγιάννη!

 

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον Παπαγιάννη, αυτή τη φορά από την εισαγγελία Πρωτοδικών, κατόπιν μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο κύριος Ηλίας Μάτσικας, Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων!

Η συνέχεια του άρθρου εδώ  Ε.Σ.Δ.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου