ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Έβρου από την Σ.Ε.Α. ΜΑΥΡΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

 Αξιότιμε κ. Βουλευτά,
1. Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή, καθώς και το παρακάτω ΨΗΦΙΣΜΑ, πιστεύοντας, ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα παρέμβετε με την παρουσία σας αλλά κυριότερα με την ψήφο σας, όταν κληθείτε να ψηφίσετε τα επαχθή μέτρα κατά των Ελλήνων που απεργάζεται η συγκυβέρνηση.

2. Χωρίς περιστροφές αλλά μπαίνοντας στην ουσία του θέματος γνωρίζετε τι πρόκειται να συμβεί στην χώρα και ειδικότερα στον Έβρο μας όταν εξαγγελθούν τα νέα οικονομικά μέτρα τα οποία ουσιαστικά αποδομούν κάθε έννοια δικαίου και αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πατρίδας μας, στις οποίες καταφέρατε να καταδικάσετε όλο και περισσότερες οικογένειες με την ψήφιση των Μνημονίων και των μακροπρόθεσμων, τα οποία διέλυσαν στην κυριολεξία τα πάντα.

3. Ήδη στον Έβρο ο κόσμος είναι ανάστατος από την κλιμακούμενη υποβάθμιση του νομού και ιδίως του βορείου τμήματος το οποίο υποφέρει από την ανεργία, την αποψίλωση δημοσίων υπηρεσιών, την υποβάθμιση των δομών της Υγείας, της Παιδείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης. Αναμφισβήτητα όλα τα ανωτέρω επιδεινώθηκαν με τις πολιτικές λιτότητας που ακολουθούν οι κυβερνήσεις τα τελευταία τρία χρόνια. Η Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, η Μαύρη Τετάρτη στην Ορεστιάδα, ήταν η μέρα ορόσημο για τις διεκδικήσεις μας. Θέλουμε να παραμείνουμε στην περιοχή μας και να ζήσουμε στον τόπο των προγόνων μας με την ελπίδα ότι και τα παιδιά μας θα παραμείνουν εδώ, που αρχίζει η Ελλάδα. Δεν θέλουμε να γίνουμε μετανάστες και πάλι.

4. Μη επιτρέψετε με την ψήφο σας να καταδικάσετε στην ένδεια και ακόμη περισσότερο στη πείνα εκατομμύρια Έλληνες. Αντισταθείτε στη κομματική γραμμή και αποδείξτε ότι οι Εβρίτες που σας έστειλαν στο κοινοβούλιο καλώς έπραξαν. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική αλλά κυρίως η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας σε τέτοιες άκρως εθνικές στιγμές για την πατρίδα μας. Αυτή τη φορά πρέπει να σκεφτείτε εάν τα όσα έχετε ψηφίσει μέχρι τώρα βελτίωσαν ή επιδείνωσαν την κατάσταση στη χώρα κι έπειτα να ψηφίσετε για τον Έβρο και τους Έλληνες.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτή την ύστατη στιγμή θα σταθείτε δίπλα μας και θα διεκδικήσετε μαζί μας

- την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης από όλα τα είδη καυσίμων και ειδικότερα από το πετρέλαιο θέρμανσης

- ουδεμία κατάργηση ή συρρίκνωση των δημοσίων υπηρεσιών

5. Σας ευχόμαστε δύναμη και προπαντός αποφασιστικότητα στις επιλογές σας, για να μπορείτε να συνεχίσετε να πολιτεύεστε στο νομό Έβρου με ψηλά το κεφάλι και να μην αποτελείτε για μας ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα
ΜΑΥΡΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Δείτε και αυτό: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ Ψήφισμα Διαμαρτυρίας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου