ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Διοργανώνει Τουρνουά υδατοσφαίρισης εφήβων το Σάββατο 27/10/2012

Τουρνουά υδατοσφαίρισης ακαδημιών, με την συμμετοχή ομάδων από την Βόρεια Ελλάδα, θα διοργανώσει ο αθλητικός σύλλογος Εθνικός Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης.

Το εγχείρημα των ανθρώπων του Εθνικού με την δημιουργία ακαδημιών πόλο φαίνεται να πετυχαίνει μιας και αρκετοί μικροί αθλητές προπονούνται σε δύσκολες, για την ηλικία τους, ώρες που διαθέτει ο σύλλογος. Για τον λόγο αυτό, και βλέποντας οι υπεύθυνοι του τμήματος την όρεξη που δείχνουν... στις προπονήσεις, θέλουν ενόψει των πρωταθλημάτων εφήβων και νέων, στα οποία θα συμμετάσχει ο σύλλογος, να προετοιμάσουν τους αθλητές για να παρουσιαστούν έτοιμοι.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ν.Ο. Καβάλας, ο Ηρακλής Θεσ/νίκης και το Οξυγόνο Θεσ/νίκης.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαριστούν ιδιαίτερα τον ΟΦΘΑ και τον ΝΟΑ για τις διευκολύνσεις που έγιναν για την διεξαγωγή του τουρνουά. Όσοι λοιπόν θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των μικρών αθλητών, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το κολυμβητήριο της πόλης μας.

Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου