Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία Δεν δέχεται τον διαφημιστικό χώρο στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής

Ο Συνδυασμός “Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία” (Περιφερειακή Πολιτική Κίνηση ΑΜΘ) ανακοινώνει πως αφού ευχαριστήσει τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη και κάθε αρμόδιο φορέα για την άψογη στάση τους δεν θα κάνει δεκτό τον διαφημιστικό χώρο που της αναλογεί στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Ο λόγος, η κατάφορη παραβίαση εκ μέρους των υπολοίπων κομμάτων (και των “μικρών” και...
των “μεγάλων”) κάθε έννοιας νομιμότητας αλλά και αισθητικής στην χρήση
των δημόσιων χώρων κατά τον προεκλογικό αγώνα. Δυστυχώς και παρόλη την φιλότιμη προσπάθεια του δημάρχου Κομοτηνής μάλλον κανείς δεν σεβάστηκε τους κανόνες που έπρεπε να τηρηθούν και η κεντρική πλατεία της πόλης (όπως επίσης και οι κεντρικότεροι δρόμοι της) έχει μετατραπεί σε άναρχο και αντιαισθητικό παζάρι ψήφου και πολιτικών θέσεων που προσβάλει την νοημοσύνη κάθε σύγχρονου ευρωπαίου πολίτη.

Πιστεύουμε (και το αποδεικνύουμε) πως οι ψηφοφόροι που θα επιλέξουν για το μέλλον της χώρας την 6η Μαΐου πρέπει να είναι “πολίτες και όχι πελάτες” γι αυτό και συνεχίζουμε τον αγώνα για την ενημέρωση του πολίτη σε καθημερινή βάση πρόσωπο με πρόσωπο και βεβαίως μέσω του διαδικτύου. Δεν είμαστε εδώ για μία εβδομάδα πριν τις εκλογές όπως κάποιοι άλλοι (και πολύ περισσότερο για να λερώνουμε την πόλη), είμαστε στα πολιτικά πράγματα του τόπου για δεκαετίες και με την στήριξη των ψηφοφόρων ο Στέφανος Μάνος και η “Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία” το πρωί της Δευτέρας θα είναι και στην Ελληνική Βουλή.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου