Διαθέσιμος ο νέος Mozilla Firefox 8

Οι χρήστες θα μπορούν να «κατεβάσουν» από σήμερα Τρίτη τη νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο Mozilla Firefox 8, του «αντίπαλου δέους» στον Microsoft Explorer.
Η νέα έκδοση...
έρχεται περίπου έξι εβδομάδες μετά την διάθεση της προηγούμενης έκδοσης Firefox 7,άλλη μία ένδειξη για την εντεινόμενη ανταγωνιστικότητα στο συγκεκριμένο πεδίο. Η έκδοση 7 περιείχε πιο αποδοτική χρήση της μνήμης, καλύτερη συμβατότητα με άλλα προγράμματα λογισμικού, μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερη ασφάλεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η νέα έκδοση 8 περιλαμβάνει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, που αφορούν κυρίως την εκτέλεση του λογισμικού από τρίτα μέρη, ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση, ένα θέμα που αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία, καθώς το Διαδίκτυο γίνεται ολοένα πιο επικίνδυνο λόγω κακόβουλων απειλών.

Επίσης ο Firefox 8 επιτρέπει την χρήση του Twitter ως μηχανής αναζήτησης, βοηθώντας έτσι τους χρήστες να ενημερώνονται άμεσα από το κοινωνικό δίκτυο.

Ακόμα, το πρόγραμμα πλοήγησης εκκινεί πιο γρήγορα, έχει μεγαλύτερη σταθερότητα, υποστηρίζει περιεχόμενο HTML5 και επιτρέπει καλύτερη διαχείριση της μνήμης του συστήματος.

Η επίσημη διάθεση του προγράμματος θα γίνει σήμερα από το διαδικτυακό τόπο του Mozilla. 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ nooz.gr

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου