ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

Το Πολυδύναμο  Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως  και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Αλεξανδρουπόλεως Ν.Π.Δ.Δ. κ. Χρήστος Κατσαντούρας, με την συνεργασία του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστου Γκιουμουσίδη (Msc Γεωτεχνικού - Δασολόγου) διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα :...
«Ενεργοί  μικροοργανισμοί»
Κύριος ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Γεωπονικής του Α.Π.Θκος  Γιώργος Δαουτόπουλος

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011 στις 6.00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Πολυδύναμου  Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως που βρίσκεται στην αρχή της οδού Καρτάλη (περιοχή  ΚΕΓΕ Αλεξανδρούπολης)

Σκοπός της  εκδήλωσης είναι να πληροφορηθεί  κάθε ενδιαφερόμενος , χρήσιμα στοιχεία  για την καινοτόμο αυτή τεχνολογία , που ήδη εφαρμόζεται από ετών σε άλλες περιοχές καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής της , δεδομένου ότι οι ενεργοί μικροοργανισμοί είναι  ένα απόλυτα οικολογικό προϊόν που βρίσκει εφαρμογή σε πάρα πολλούς τομείς όπως στη γεωργία, κτηνοτροφία, ιχθυοκαλλιέργειες, βιομηχανία , διαχείριση νερών, λυμάτων, σκουπιδιών, υγεία,  νοικοκυριό,  προστασία περιβάλλοντος, κ.λπ. με άμεσα και καλά αποτελέσματα .

Για πληροφορίες απευθυνθείτε  στα τηλέφωνα
2551026298 και 6977733858
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου