Ανακοινώσεις ΜΓΣ ΕΘνικού

Πρόσκληση από το τμήμα ΜΓΣ Εθνικού
Το ΔΣ του τμήματος καλεί τους αθλητές του, τους γονείς τους και τους φίλους του  τμήματος στην ετήσια ενημέρωση γνωριμίας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11.00πμ στο Πολυκοινωνικό Κέντρο (ΚΕΠΑΚΥ) ( δίπλα στην ΥΕΒ)του Δήμου Αλεξ/πολης. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει:...

      Α. Μια σύντομη παρουσίαση των προπονητών και του τμήματος.
      Β. Παρουσίαση των στόχων του τμήματος για τη φετινή χρονιά.
      Γ. 10λεπτη ομιλία από τον ιατρό παιδοψυχίατρο Αναστάσιο Αποστολίδη με θέμα «σωματική άσκηση και ψυχική υγεία».
     Δ. 10λεπτη ομιλία από τον φυσικοθεραπευτή και αθλητή του Εθνικού Χρήστο Γιαννακάκη με θέμα «ο ρόλος των διατάσεων στους αθλητές».

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο διεθνής Άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης ο οποίος θα μιλήσει και θα φωτογραφηθεί με τα παιδιά μας.   Θα ακολουθήσει  μπουφές με καφέ.

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ  TAA (Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών Βόλεϊ) ευχαριστεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ειδικότερα τον Δήμαρχό μας κ. Ευάγγελο Λαμπάκη  και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Χρήστο Ζιώγα για την χορηγία των 20.000 € στο τμήμα σε μια πολύ κρίσιμη για εμάς στιγμή. Η στήριξη του δήμου και η παρουσία του δημάρχου και πολλών στελεχών του Δήμου ειδικά στο πολύ κρίσιμο για μας παιχνίδι  με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ συνέβαλλε στην εντυπωσιακή μας νίκη. Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε, να κρατήσουμε το βόλεϊ της πόλης ψηλά και να προβάλουμε την Αλεξανδρούπολη μέσα από αυτό. 
                               
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Χ. ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Εθνικός για την ανάρτηση του πανό

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ καταδικάζει την ενέργεια ανάρτησης  πανό  μετά την έναρξη του αγώνα Βόλευ ΕΘΝΙΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο πλάι του κλειστού γυμναστηρίου με συνθήματα κατά του χορηγού της ομάδας ΄΄ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ΄΄ . Η ανάρτηση έγινε από δύο άτομα ξένα προς τον ΕΘΝΙΚΟ με τη παραπλανητική υπογραφή ΄΄ Φίλοι του Εθνικού ΄΄   και μάλιστα μετά την έναρξη του αγώνα και ενώ η Ομάδα μας βρισκόταν μπροστά στο Σκορ.

Αυτοί οι « Φίλοι» του Εθνικού το μόνο που επεδίωκαν με αυτή την ενέργεια ήταν η πρόκληση επεισοδίων και η διακοπή του αγώνα εις βάρος της ομάδας μας. Βέβαια η ομάδα μας και ο υπέροχος κόσμος της δεν τους έκαναν την χάρη και πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ παλεύει καθημερινά για την βελτίωση όλων των τμημάτων του και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας και αυτό έχει αγκαλιαστεί από όλη την κοινωνία. Επιφυλάσσεται δε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του κατά των ατόμων που προσπαθούν να βλάψουν την θετική πορεία του συλλόγου.
                           
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ
   
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΑ   
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Χ. ΣΤΑΥΡΟΥ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου