Το αληθινό πρόσωπο της "ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ" και οι αφανείς της "ΗΡΩΕΣ".

elas.lyste--blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μιά από τις δεκάδες επιτυχίες στη "διαδρομή" της Άμεσης Δράσης και γενικότερα της Ελληνικής Αστυνομίας, για να ενημερώνεται κι ο κόσμος πως δίπλα του δεν υπάρχει μόνο ο "κακός" αστυνομικός.. όπως πολλές φορές -δικαίως ή αδίκως- παρουσιάζετε... αλλά και ο καλός αστυνομικός.. αυτός ο αφανής ήρωας.. που με κίνδυνο ζωής, καταθέτει καθημερινά ψυχή και σώμα για την ασφάλεια του !

Με την ηθική αμοιβή της "ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑΣ" που έγινε αποδεκτή από τον Ταξίαρχο της Δ/ΝΣΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, προτάθηκαν οι δύο Αστυνομικοί της υπηρεσίας μας που τις πρωινές ώρες της 10 Αυγούστου 2015 κατόρθωσαν με παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα να συλλάβουν στην περιοχή του ζωγράφου τον Αλβανό δράστη ληστείας - ομηρίας στο σούπερ μάρκετ "LIDL".

Ο Αλβανός κακοποιός, αφού ποηγουμένως κατάφερε πολλαπλά κτυπήματα στα πλευρά και στο κεφάλι στον υποδιευθυντή του καταστήματος, υποχρέωσε με την απειλή όπλου τους δύο παρευρισκόμενους υπαλλήλους να τον δέσουν, να τον φιμώσουν και να τον οδηγήσουν σε διπλανό γραφείο.

Στην συνέχεια με τον ίδιο τρόπο απαιτούσε να του ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Τα λεπτά που κυλούσαν ήταν δραματικά και βασανιστικά για τους ανθρώπους που τα ζούσαν... μέχρι την έγκαιρη άφιξη του πληρώματος που κατόρθωσε αναίμακτα να τον συλλάβει και να τον δεσμεύσει.

Έτσι απλά και λιτά..

Να αγαπάτε τον Έλληνα αστυνομικό γιατί αυτή η περιγραφή μου είναι το ελάχιστο δείγμα από τα δεκάδες της καθημερινότητας του, που δυστυχώς δεν φτάνουν ποτέ στο φως της ενημέρωσης και της δημοσιότητας!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλο το κόσμο !
Από την προσωπική σελίδα στο fb  του Α/Β Καβαλινάκη Κωνσταντίνου.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου