ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ "χθες"... Σήμερα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μικρή περιγραφή για τον ιδιοκτήτη-διαχειριστή σε δύο μικρά κεφάλαια.


1) Αρκετά νεότερος συνεργάστηκε με εφημερίδες και έντυπα κυρίως του λεκανοπεδίου Αττικής.

Λίγο αργότερα, η φιλική σχέση του με γνωστή κι αγαπημένη ηθοποιό που όλοι λατρέψαμε, τον οδήγησε σε  δραστηριότητες του θεάτρου, της τηλεόρασης και του θεάματος.

 Το πρακτορείο που δημιούργησε στην πλατεία Κάνιγγος τη περίοδο του 80' προσέφερε υπηρεσίες με υπεύθυνο παραγωγής τον ίδιο, αλλά και σε συνεργασία με την  ACT LINE (Λ.Χ), σε μεγάλα ονόματα εταιριών και πολύ περισσότερο στην εταιρία "Καραγιάννη"

Παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής και ακόμα, συνπρωταγωνίστηκε σε διαφημίσεις εκείνης της εποχής με προβολή στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο Όπως...για την Ιονική και Λαϊκή Τράπεζα με  Κώστα Αρζόγλου - Έλενα Ακρίτα.
Για την ασφαλιστική Ασπίς Πρόνοια ...κ.α.

Συνεργάστηκε-με και για-μεγάλα ονόματα όπως:
Σπύρος Καλογήρου, Έλενα Ναθαναήλ, Γωγό Ατζολετάκη, Γιάννης Μπουρνέλης, Άγγελος Αντωνόπουλος, Σταμάτης Γαρδέλης, Σωτήρης Μουστάκας, Αντώνης Τρικαμηνάς, Μιχάλης Μόσιος (ταμτάκος), Γιώργος Κωνσταντίνου, Τέτα Ντούζου, Στήβ Ντούζος, Στράτος Τζώρτζογλου, Μαρία Αλιφέρη, Σωτήρης τζεβελέκος, είναι μερικοί μόνο, εκείνης της περιόδου...

Σημαντική ήταν και η συνεργασία του με τον αξέχαστο Γιώργο Οικονομίδη όπου μάλιστα υπήρξε συμπαρουσιαστής του για ένα διάστημα (κηποθέατρο Άλσος)

Φεύγοντας ήταν και η τελευταία συμβουλή - που ως προφήτης - του έδωσε και παραμένει ανεξίτηλη...

 " Αν το μέλλον σου κυλίσει διαφορετικά κι όχι όπως θα ήθελες... την στιγμή που αυτό θα σε απασχολήσει, να θυμάσαι τα λόγια μου!

Από το παρελθόν να κουβαλάς για πάντα, μόνο τους ανθρώπους που είναι κομμάτια σου και να τους αγαπάς,  χωρίς πως και γιατί. Χωρίς να στέκεσαι στο... ποιος πλήγωσε ποιόν!

Οι ενοχές από το παρελθόν, δυναμιτίζουν... και το παρόν και το μέλλον.
 Μην ξεχάσεις ποτέ αυτά που σου είπα..."

Ήταν η τελευταία φράση και η τελευταία φορά που συναντήθηκαν πίνοντας κάτι, στο γνωστό καλλιτεχνικό στέκι του PARK cafe restaurant.  

2) Μετά... πολύ αργότερα, προσχώρησε στην ιδιωτική τηλεόραση

Για πολλά χρόνια συνεργάστηκε με περιφερειακά ΜΜΕ. Σε κάποια από τα οποία προσελήφθη ως εσωτερικός ή εξωτερικός δημοσιογράφος, έχοντας στην απέναντι καρέκλα, αρκετούς πολιτικούς όλων των αποχρώσεων, καθώς και άλλους αναγνωρίσιμους από διάφορους χώρους.

Αδέσμευτος, ανήσυχος, χωρίς πολιτικές παρωπίδες και χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις, σπάνια υπήρξε αρεστός γιατί από τη φύση του χαρακτήρα του δεν  μπορούσε την χειραγώγηση.

Δεν ήταν ο τύπος... του "YES of course" και... ότι πείτε!

Έως και το 2015 παρείχε τις υπηρεσίες του ως διευθυντής προσωπικού, αρχισυντάκτης και
 παρουσιαστής, ενώ παράλληλα σκηνοθετούσε το σύνολο των εκπομπών αλλά και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου περιφερειακού τηλεοπτικού συγκροτήματος, με πολλές κατακτήσεις όπως ακόμα και την πρώτη θέση σε πανελλαδικές έρευνες κατάταξης περιφεριακών τηλεοπτικών σταθμών. .

Αρκετά χρόνια πριν...
Όταν άρχισε να συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών και της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών, έλαβε σοβαρά υπ΄όψιν, πως οι εξελίξεις στη διαδικτυακή ενημέρωση είναι ραγδαίες.

Η ενασχόλησή του με το διαδίκτυο ήταν πλέον δεδομένη!

Αφού "φιλτράρισε" πολλά από τα στοιχεία που απέκτησε και όσα διδάχθηκε από τον πρόεδρο της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών, δημιούργησε τη δική του διαδικτυακή παρουσία την οποία συνθέτουν δεκάδες άρθρα και πολλές συνεντεύξεις. Πολλά από αυτά αποτελούν υπηρεσίες προς τρίτους. Δηλαδή γράφονται ή προβάλλονται στον ευρύτερο χώρο των ΜΜΕ.

Πρόσφατα, με παρεχόμενη τεχνική εμπειρία και υποστήριξη έκανε το επόμενο βήμα...

Αρχισε τον σχεδιασμό Πανελλαδικής διαδικτυακής πλατφόρμας με την γενική ονομασία 1ki1 news group, που βασίζεται σε νέες εξελιγμένες μεθόδους.

2014/2015. Με την θερμή υποστήριξη δυναμικής ομάδας, το 1ki1 news διανύει την πρώτη φάση της παρουσίας του, παρέχοντας τον πρώτο του... αρκετά μεγάλο όγκο υπηρεσιών ενημέρωσης με 1 κεντρικό site και πάνω από 100 ιδιόκτητα blogs.

Για την ολοκλήρωση του σε βάθος χρόνου... υπολογίζεται πως θα κατασκευαστούν 300 ακόμα blogs. Ήδη και οι 13 Περιφέρειες της χώρας έχουν το δικό τους 1ki1 news. Κάθε μία το δικό της!

Στην περίοδο 2017-2018 είναι σχεδόν βέβαιο πως και όλοι οι δήμοι  (πάνω από 300)  θα έχουν το δικό τους ...volida news αφού έτσι θα μετονομαστούν όλα τα 1ki1 news. Και τα 400 περίπου σε όλη την Ελλάδα!!!  ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΎΜΕ  ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ... Κάθε δήμος να έχει το δικό του volida news!

1ki1 news group 
...και σύντομα volida news grup!

Με επώνυμη παρουσία.
Με εκτίμηση προς τους αναγνώστες!

Με σεβασμό στους συνεντευξιαζόμενους, στους συνεργάτες αρθρογράφους και  στους συναδέλφους ηλεκτρονικών ή παραδοσιακών ΜΜΕ, το volida news grup αναπτύσσεται και σιγά σιγά εξελίσσεται σε... πολυσυλλεκτική μηχανή ποικίλης αναζήτησης, για καθημερινή πολυμορφική ενημέρωση.

Οι επισκέπτες, έχουν ήδη τη δυνατότητα να διαβάζουν πλούσια ενημερωτική ύλη με επικαιρότητα και άρθρα, από πολλές τοπικές ή γενικές πηγές (sites - blogs) ή από την παράλληλη "διαδικτυακή" μορφή του παραδοσιακού τύπου, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Όλα τα 1ki1 news και ακολούθως τα "volida news" τηρούν πιστά το νομοθετικό πλαίσιο και υπογραμμίζουν την είδηση πάντα με αναφορά πηγής ενώ παράλληλα αναδεικνύουν την σπουδαιότητα των τοπικών και πανελλαδικών μέσων εναλλακτικής ενημέρωσης (sites - blogs)

 Και στις 13 Περιφέρειες! Σε όλη τη Χώρα!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου