Όροι χρήσης - Αποποίηση

Ο επισκέπτης – χρήστης κατά την είσοδό του βλέπει σε εμφανές σημείο του μενού επιλογής, το ειδικό "κουμπί" με τον τίτλο:
                 
                                                                     ΟΡΟΙ - ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ

 Θεωρείται βέβαιο ότι το πρόσεξε και διάβασε το κείμενο που ακολουθεί.

 Επομένως, έχει αποδεχθεί τους όρους χρήσης, των σελίδων αυτών των δικτυακών τόπων, οι οποίοι είναι χωρίς εξαίρεση υποχρεωτικοί για όλους τους επισκέπτες – χρήστες τους.

Κατόπιν τούτου, είναι στην απόφασή του αν θα συνεχίσει την περιήγηση, να κάνει χρήση των σελίδων ή των υπηρεσιών αυτών των δικτυακών τόπων ή να τους ξανα-επισκεφθεί.

 Ο Κύριος διαδικτυακός τόπος 1ki1 news, διαθέτει για το κοινό του, σειρά ιστοσελίδων (συγγενών - θυγατρικών διαδικτυακών τόπων) πάντα με τον κύριο τίτλο 1ki 1news, τον οποίο κατά περίπτωση συμπληρώνουν (συνθέτουν ως συνέχεια) διάφοροι τύποι δευτερευόντων "ειδικής σύνθετης ονομασίας", που περιλαμβάνει το αρχικό 1ki1news και το όνομα της κάθε περιφέρειας "ή και ότι άλλο μελλοντικά" όπως π.χ. ...

1ki1newsatiki (στο url), ή 1ki1newsditikiellada (στο url) , ή 1ki1news Αττική (τίτλος στην κεφαλίδα της σελίδας) ή ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news ΚΡΗΤΗ (τίτλος στην κεφαλίδα της σελίδας), ή ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα (τίτλος στην κεφαλίδα της σελίδας), ή ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Ανατολική Μακεδονία Θράκη (τίτλος στην κεφαλίδα της σελίδας) κ.λ.π.

Εκτός από το 1ki1news.gr - όλα ανήκουν στην πλατφόρμα του blogger - και θα τα συναντήσετε με url, όπως στο παράδειγμα: 1ki1news.blogspot.gr  ή  1ki1newskriti.blogspot.gr ...κ.λ.π.

Το 1ki1ola.blogspot.gr (το οποίο αναπτύσσεται και θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλη την Ελλάδα) ανήκει και αυτό στο 1ki1news group, που μελλοντικά θα αποτελεί το εμπορική του σελίδα! 

Για λόγους συντομίας, στο εξής δεν θα αναφέρονται ένα - ένα  χωριστά και το κάθε ένα με τη δική του απόλυτη ονομασία, αλλά θα αποκαλούνται  ως "1ki1 news group" ή ως "1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ)" ή  "ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ"


Το 1ki1 News Group είναι μια εξελιγμένη Πανελλαδική μηχανή αναζήτησης για ειδήσεις, επικαιρότητα ποικίλης ύλης και shopping therapy για όλη την Ελλάδα. Και τις 13 Περιφέρειες!

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, αλλά κατά μικρά χρονικά διαστήματα όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

Κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε στιγμή, κάθε μέρα μαζί!

Το 1ki1 News Group συνεργάζεται με σταθερούς αρθρογράφους, οι οποίοι αδειοδότησαν γραπτώς για την δημοσίευση – αναδημοσίευση των κειμένων τους.

Στον κεντρικό του άξονα λειτουργεί με πρωτοποριακή λογική και με την συγκεντρωτική του δυνατότητα, προβάλλει - αναδεικνύει και υπογραμμίζει την σπουδαιότητα των ενημερωτικών blogs και sites όλης της χώρας, καθώς και την σπουδαία παρουσία των παραδοσιακών ΜΜΕ αφού κατά κύριο λόγο από εκεί αντλεί τα θέματά του.

Το 1ki1 News Group, τηρεί απόλυτα την υποχρέωση αναφοράς των πηγών του με ιδιαίτερη μάλιστα προβολή στο τέλος κάθε δημοσίευσης.

Ο ιδιοκτήτης – κύριος διαχειριστής, δηλώνει ρητά ότι δεν αξιώνει κανένα από τα πνευματικά δικαιώματα που απορρέουν και που αυταπόδεικτα ανήκουν σε τρίτους.

Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων οποιουδήποτε όπως επίσης και του 1ki1 News Group, θεωρείται αυτονόητη και διέπεται από κανόνες δεοντολογίας αλλά και νομοθεσίας.

Η αναφορά στις πηγές ή τους δημιουργούς είναι πρώτιστο μέλημα του
1ki1 News Group.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και πέρα από τα προβλεπόμενα… αν από αστάθμητους παράγοντες, από πιθανή αμέλεια, ανθρώπινο λάθος, ή τεχνική δυσλειτουργία κ.α. υπάρξει οποιοδήποτε ζήτημα δηλώνεται εκ των προτέρων η πρόθεση πλήρους αποκατάστασης για οποιαδήποτε παράλειψη αναφοράς ή θεωρούμενη αδικία. Email επικοινωνίας: 1ki1news@gmail.com

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, οποιοδήποτε 1ki1news (ή ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news) δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του 1ki1news group, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. 
Τα περιεχόμενα του 1ki1news group, παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. 

Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το 1ki1news group, αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Το 1ki1 news group δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

Επίσης το 1ki1 news group δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Συντάκτες 1ki1 news group
Στο 1ki1 news group δημοσιεύονται και κείμενα αρθρογράφων συντακτών.
Κάθε συντάκτης, φέρει την ευθύνη αποκλειστικά και μόνο για τα άρθρα που δημοσιεύει ο ίδιος.

Το 1ki1 news group και οι διαχειριστές του, δεν υιοθετούν κανένα από τα άρθρα.

Σχολιασμός άρθρων
Οι επισκέπτες-χρήστες του 1ki1 news group, μπορούν να στέλνουν τα σχόλια τους σε οποιαδήποτε είδηση και να κάνουν, αν επιθυμούν, διάλογο με τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Αρκεί τα σχόλιά τους, να μην περιέχουν υβριστικά και ρατσιστικά στοιχεία και να μην προάγουν τη βία.

Αναδημοσίευση άρθρων στο 1ki1 news group.

Το 1ki1 news group, κατά κανόνα λειτουργεί, ως μηχανή αναζήτησης ποικίλης ενημερωτικής ύλης και επομένως με συνεργασίες σε όλη τη Ελλάδα αναδημοσιεύει τα θέματά του με την αυτονόητη υποχρέωση αναφοράς της κάθε πηγής.

Σε περίπτωση που μια δημοσίευση αναρτηθεί και μετά καταργηθεί για οποιοδήποτε λόγο, το 1ki1 news group δεν φέρει καμία ευθύνη ακόμα και στην περίπτωση που η αναδημοσίευση σε κάποιον άλλο διαδικτυακό τόπο blog - site είναι ακόμα στον αέρα ή αποτυπώθηκε στον έντυπο τύπο όπως εφημερίδες - περιοδικά ή προβάλλεται με οποιοδήποτε τρόπο σε παραδοσιακά ΜΜΕ.

Σε περίπτωση αναδημοσίευσης από το 1ki1 news group ακόμα και με πηγή, το 1ki1 news group δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών λάθη ή ποινικές ευθύνες.

Γνωστοποιείται πως στο πλαίσιο υποχρέωσης απέναντι στον νόμο, εάν από την Ελληνική δικαιοσύνη και τις νόμιμες αρχές, ζητηθούν οποιαδήποτε στοιχεία όπως Όνομα ή Επίθετο, IP e - mail ή ότι άλλο υπάρχει στη διάθεση της διαχείρησης του 1ki1 news group για συντελεστές ή σχολιαστές, θα προσκομίζονται σύμφωνα με τα δέοντα.

Σχόλια με υβριστικό και ρατσιστικό χαρακτήρα, θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν στους περιοδικούς έλεγχους ή ζητηθεί από τυχόν θιγόμενο!

Επίσης, ανακριβή κείμενα και σχόλια που είναι δυνατόν να βλάψουν υπολήψεις και ζωές θα διαγράφονται αμέσως μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τυχόν θιγόμενο!

Σε καμία περίπτωση και κανένα από τα 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), δεν ενστερνίζεται, ούτε στο κατά το ελάχιστον, σχόλια θέσεις και απόψεις του είδους ή παρεμφερείς τοποθετήσεις.

Επομένως κανένα από τα 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), "αν και από επιλογή έχουν ξεκάθαρη θέση ενάντια σε τέτοιες συμπεριφορές"  δεν αναλαμβάνει καμία άλλη ευθύνη (ή μέρος της), σε πιθανή μελλοντικά αντίδραση οποιουδήποτε, παρά μόνον αυτή της αποκατάστασης και μάλιστα στον βαθμό που μπορεί να είναι δυνατόν.

Στις περιπτώσεις εκείνες που χρήστης/μέλος κάνει χρήση των υπηρεσιών οποιουδήποτε 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ) για να αναρτά ή/και δημοσιεύει πληροφορίες, δεδομένα, κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, εικόνες, μουσικά αρχεία, βίντεο, μηνύματα ή έχει αποδεχθεί να προστεθεί στη ροή αναδημοσίευσης της ύλης του από οποιοδήποτε 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), παρέχει αυτομάτως την άδεια σε όλα τα 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), ώστε για το χρονικό διάστημα που το περιεχόμενο αυτό αποτελεί μέρος των υπηρεσιών τους, όλα τα 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), να χρησιμοποιούν το χώρο που έχουν αναρτηθεί τα παραπάνω ή και άλλα περιεχόμενα, για διαφημιστικούς λόγους. Καταστείται απολύτως σαφές, ότι ο χρήστης/μέλος που αναρτά ή/και δημοσιεύει πληροφορίες, δεδομένα, κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, εικόνες, μουσικά αρχεία, βίντεο, μηνύματα συναινεί στην ανάρτηση ή/και δημοσίευση διαφημίσεων από οποιοδήποτε 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), στις σχετικές σελίδες/υπηρεσίες.

Ο/Η αναγνώστης-τρια/χρήστης/επισκέπτης/μέλος, στον βαθμό που τον/την αφορά, το αποδέχεται πλήρως αυτό, όπως και κάθε τι, που συνθέτει το σύνολο των όρων και κάθε αποποίηση που αφορούν όλα τα 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ) καθώς και το Το "1ki1ola.blogspot.gr".


ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ - ΣΗΜΑΤΑ

Τα κύρια σήματα αλλά και τα σήματα υπηρεσιών όλων των 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από τα 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς, αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.
Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πουλάει, μεταπουλάει ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου οποιουδήποτε 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ) παρά μόνο υπό όρους κατά περίπτωση.

Τα 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), 1ki1ola.blogspot.gr, δεν ελέγχουν τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Τα 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ) σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζονται ή αποδέχονται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.


Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, έστω και αν ακόμα δεν έχει αφαιρεθεί από το παρόν, ή αφαιρεθεί μεταγενέστερα. Σε καμία περίπτωση πάντως, δεν σημαίνει ότι από αυτό, θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Το παρόν αποτελεί συνολική συμφωνία μεταξύ όλων των 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), 1ki1news group, και των εμπλεκόμενων με τις υπηρεσίες του, συμπεριλαμβανομένου του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών τους και δεν δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.

Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως.
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης όλων των 1ki1news (ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΑ), καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και την πρέπουσα προσοχή σας!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου