Υπέρτατη πρόκληση από τους Αττίλες: Ανήμερα τα Χριστούγεννα ανοίγουν ολόκληρη την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

 



 Στο επόμενο στάδιο του άθλιου σχεδιασμού τους για ενσωμάτωση των κατεχομένων στην Τουρκία προχωρούν οι Αττίλες στην Κύπρο καθώς ανακοίνωσαν ότι η περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου θα ανοίξει ολόκληρη μετά τις ψευδοδημοτικές εκλογές στα κατεχόμενα, ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 25 Δεκεμβρίου 2022.

Η υπέραταη αυτή πρόκληση του καθεστώτος Ερντογάν και των αχυρανθρώπων του έγινε γνωστή μέσω της ανακοίνωσης από τον ψευδοπρωθυπουργό, Ουνάλ Ουστέλ ο οποίος επίσης ανέφερε ότι με αυτή την «ενέργεια», η τουρκοκυπριακή κοινότητα θα προσφέρει ευκαιρίες εργοδότησης, στους νέους που ζουν στην Αμμόχωστο.

Συγκεκριμένα ο Ουνάλ Ουστέλ μιλώντας σε εκδήλωση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ψευδοκόμματός του για τις… ψευδοδημοτικές εκλογές ανέφερε προκλητικά:

«Κάναμε και ποδηλατοδρόμους. Ανοίξαμε την παραλία. Μέχρι σήμερα, ένα εκατομμύριο άνθρωποι επισκέφθηκαν την πόλη. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν την επισκέφθηκαν. Μπορείτε να προβλέψετε ποιοι είναι αυτοί. Είναι για αυτό το λόγο που πρέπει να συνεχίσουμε τις εργασίες μας».

Μετά τις «εκλογές», συνέχισε ο Ουστέλ, θα προχωρήσουν στο άνοιγμα ολόκληρης της πόλης των Βαρωσίων. «Ανοίγοντας τα Βαρώσια, θα παρέχουμε στους νέους μας που ζουν στην Αμμόχωστο ευκαιρίας για εργοδότηση. Όλα αυτά, θα τα κάνουμε μαζί με την μητέρα πατρίδα Τουρκία», είπε.

Εϊναι προφανές, υπό το φως και των πρόσφατων αποκαλύψεων από το Nordic Monitor κατά του Ερντογάν προσωπικά ότι έχει μετατρέψει τα κατεχόμενα κέντρο για Ναρκωτικά, τζόγος, πορνεία, ξέπλυμα με έσοδα εκατομμυρίων, ότι ο σχεδιασμός είναι απροκάλυπτος. Τα Βαρώσια, το κόσμημα της Κύπρου, θα αποτελέσει την έδρα των εγκληματικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται στην υπό τουρκική κατοχή περιοχή.

Με πληροφορίες από ΡΙΚ, ΚΥΠΕ/https://hellasjournal.com


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου