Ιλαροτραγωδία από τον “συνέταιρο” του Ερντογάν, Μπαχτσελί: Χάρτης των Γκρίζων Λύκων με την Κρήτη σαν… τμήμα της Τουρκίας [photo]

Εμείς να δείτε τι σχέδια έχουμε: Όπου 'έχετε κόκκινο χρώμα, αυτό θα σβηστεί από το χάρτη!
Τα κατεχόμενα εδάφη που είναι εγκατεστημένη η σημερινή  γενοκτόνος τουρκία, θα ξαναγίνουν Ελληνικά.

Juan

 Πρωτοφανής πρόκληση σε βαθμό κωμωδίας από τον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και κυβερνητικό εταίρο του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μπαχτσελί επισκέφθηκε την έδρα της εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι», της οποίας ο ίδιος είναι ουσιαστικά επικεφαλής.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, επίσης ανώτατο στέλεχος του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος ΜΗΡ, δώρισε στον Μπαχτσελί πίνακα με χάρτη στον οποίαν παρουσιάζονται τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη, ως τμήμα της … Τουρκίας.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» είναι τουρκική εθνικιστική ακροδεξιά οργάνωση. Ανεπίσημα, είναι η νεολαία του Τουρκικού Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) και του Κόμματος της Μεγάλης Ενότητας (BBP) και αποτελεί τον κύριο παρακρατικό βραχίονα όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Τουρκία.

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το μπαράζ των ακραίων προκλητικών ενεργειών κατά της Ελλάδας από την πλευρά της Τουρκίας. Τη σκυτάλη από τις απειλές του Ακάρ το Σάββατο, πήρε ο εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος επισκέφθηκε την έδρα των Γκρίζων Λύκων, όπου παρέλαβε ένα κάδρο με φωτογραφία του Αιγαίου, στην οποία τα μισά ελληνικά νησιά ανήκουν στην τουρκικά επικράτεια.

Ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη την πρόθεσή του να φτάσει στα άκρα με την Ελλάδα, γεγονός που δεν αποκλείεται να επηρεάζει σαφώς και τον Τούρκο πρόεδρο, αν κρίνει κάποιος από τις δηλώσεις του τους τελευταίους μήνες.

Στη συνάντηση που είχε με τους Γκρίζους Λύκους, των οποίων ουσιαστικά είναι επικεφαλής, ο Μπαχτσελί παρέλαβε από τον τύποις αρχηγό της οργάνωσης Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, πίνακα με τον χάρτη του Αιγαίου, που δείχνει τα ελληνικά νησιά, ακόμη και την Κρήτη (!!!) να περιλαμβάνονται στην τουρκική επικράτεια με κόκκινο χρώμα.

Mε πληροφορίες από twitter Ülkü Ocakları


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου