«Ο Ερντογάν θέλει να «χτυπήσει» κατοικημένο νησί»- Ι.Μπαλτζώης αποκαλυπτικός

 

«Ο Ερντογάν έχει στα σχέδια του να «χτυπήσει» σε κατοικημένο νησί του Αιγαίου και να το παρουσιάσει ως λάφυρο»! Η  προειδοποίηση προέρχεται από τον Αντιστράτηγο ε.α Ιωάννη Μπαλτζώη, οι αναλύσεις του οποίου είναι πάντα ψύχραιμες και έχουν αποδειχτεί εύστοχες.

Αυτή δεν είναι η μόνη δήλωση που προκαλεί αίσθηση ,στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Militaitre.gr.

Ο κ.Μπαλτζώης δηλώνει έκπληκτος για τα όπλα που φέρεται να έχει στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία. Σχολιάζοντας τη λίστα που δημοσίευσε ο Ριζοσπάστης ρωτά πως είναι δυνατόν να λέει η κυβέρνηση ότι όλα αυτά μας περισσεύουν! Τίποτα απολύτως δεν μας περισσεύει, εξηγεί ο κ.Μπαλτζώης.

Εκφράζει την εντονότατη ανησυχία του ότι τα τεθωρακισμένα BMP-1 που θα αποσυρθούν από τα νησιά μας ΔΕΝ θα αντικατασταθούν από τα Marder τα οποία προορίζουν για τον Έβρο! Αυτό μοιάζει με αποστρατιωτικοποίηση;

Την ίδια ώρα που το τουρκικό καθεστώς μεθοδικά προετοιμάζει την κοινή γνώμη της γειτονικής χώρας ακόμη και για πόλεμο, στην Ελλάδα διάφοροι ανεύθυνα -στα διαλείμματα των τουρκικών σήριαλ- πουλάνε κυριολεκτικά φούμαρα στον κόσμο , δημιουργώντας ψευδαισθήσεις επικίνδυνες! Η Ελλάδα που διαθέτει και όπλα και κυρίως έμψυχο δυναμικό που μπορεί να αντιμετωπίσει οτιδήποτε δεν έχει ανάγκη κομματικών φαντασιώσεων και παραμυθιών για να αντιμετωπίσει την όποια απειλή.

https://www.militaire.gr/

}Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη{



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου