Τύρναβος: Ηλικιωμένη έστησε «ενέδρα» σε Βουλγάρα απατεώνισσα

 

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι συλλήψεις αλλοδαπών γυναικών, κυρίως από την Βουλγαρία, που πηγαίνουν να εισπράξουν χρήματα ή τιμαλφή από ηλικιωμένους οι οποίοι πέφτουν θύματα απάτης με το πρόσχημα ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση συγγενικά τους πρόσωπα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μια 83χρονη γυναίκα από τον Τύρναβο ενημέρωσε την Αστυνομία ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της ένας άγνωστος που συστήθηκε ως γιατρός και της είπε ότι συγγενής της είχε τραυματιστεί σοβαρά. Η ηλικιωμένη πείστηκε να συναντηθεί με μια συνεργάτιδα του "γιατρού" για να της δώσει μια σακούλα που περιείχε 9.750 ευρώ, αλλά στο μεταξύ διαπίστωσε ότι το συγγενικό της πρόσωπο έχαιρε άκρας υγείας και αποφάσισε να παγιδεύσει την "εισπράκτορα".

Όταν η 59χρονη Βουλγάρα πήγε να παραλάβει τα χρήματα, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη και στην κατοχή της κατασχέθηκαν το ποσό που επιστράφηκε στην 83χρονη, άλλα 850 ευρώ, τέσσερα εισιτήρια επιβίβασης σε μέσα μαζικής μεταφοράς, τέσσερις φορολογικές αποδείξεις και ένα κινητό.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου