Αντιπολίτευση και Τύπος ξεμπροστιάζουν τον Ερντογάν: Γίναμε ρεζίλι με τα F-35!


 

Αντιμέτωπος με την έντονη κριτική της τουρκικής αντιπολίτευσης αλλά και του (εναπομείναντος) αντιπολιτευόμενου Τύπου βρίσκεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι χειρισμοί του στο ζήτημα των F – 35.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ρεπ. Λαϊκού Κόμματος κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι «ρεζίλεψε» την χώρα με την αποτυχία στην απόκτηση των F-35 από τις ΗΠΑ: «Λένε κάποιοι ότι είναι παγκόσμιος ηγέτης ο Ερντογάν, αλλά γίναμε ρεζίλι με τα δικά μας λεφτά για τα F35», δήλωσε.

Tουρκία: Η αντιπολίτευση «αδειάζει» Ερντογάν για τα F-35: Γίναμε ρεζίλι με τα χρήματα μας | ΣΚΑΪ

Την ίδια ώρα, σκληρή ρητορική ασκείται και από τα τουρκικά ΜΜΕ, με τον τηλεοπτικό σταθμό FOX να κάνει λόγο για φιάσκο άνευ προηγουμένου σχετικά με τα F-35.

«Παραλάβαμε τα S-400 τα οποία δεν χρησιμοποιούμε και χάσαμε τα f35, στα οποία ημάσταν και συμπαραγωγοί. Αυτό που συνέβη είναι το μεγαλύτερο φιάσκο της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της Τουρκίας. Είναι σα να μας λένε αντί για κινητά με οθόνη αφής, άρτε αυττά με τα πλήκτρα και βλέπουμε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού

Ωστόσο, το ενδιαφέρον στον τουρκικό Τύπο μονοπωλεί η περίπτωση της Αλεξανδρούπολης, μετά και την ενόχληση του Ερντογάν για την αμερικανική βάση στον Έβρο.

«Η βάση της Αλεξανδρούπολης ενοχλεί τον Τουρκικό λαό» γράφει η Sabah, ενώ η φιλοκυβερνητική Yeni Safak στο πρωτοσέλιδο της παρουσιάζει το «ζήτημα της Αλεξανδρούπολης».

https://hellasjournal.com/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου