Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, για τα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνάσίου!!!



Από τον Αθανάσιο Τσόκα
Μαθηματικό-Ερευνητή
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ!!!
Τα όσα θα σας πω, για τα Ανθολόγια και τα βιβλία Γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου δεν έχουν καμία αντιπολιτευτική διάθεση προς το Πρόσωπο σας και κατ' επέκταση προς την Πολιτική παράταξη, που ηγείστε!!!!.
Τα όσα θα σας πω, απορρέουν μόνο και μόνο από τη μεγάλη μου αγάπη προς την Πατρίδα και τη βαθιά μου πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας!!!
Τα όσα θα σας πω, είναι πέρα για πέρα εμπεριστατωμένα και αληθινά, αφού τα έχω αντλήσει από ένα καταπληκτικό βιβλίο, που έχει τίτλο : " ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ", το οποίο έχει γράψει ο ηρωικός και μάχιμος Δάσκαλος και Θεολόγος από το Κιλκίς, ο κος Δημήτριος Νατσιός, ο οποίος έχει ξεσκονίσει όλα τα Ανθολόγια και όλα τα βιβλία Γλώσσας Δημοτικού και Γυμνασίου, με την ιδιότητα του, ως Δασκάλου και ως Θεολόγου και αποδεικνύει με αδιαμφισβήτητο τρόπο, το πόσο τα εν λόγω βιβλία είναι βαθιά Νεοταξικά, ανθελληνικά και αντιχριστιανικά και επικίνδυνα!.
Γιατί μέσω αυτών των βιβλίων (που οι μαθητές μας τα διδάσκονται σε καθημερινή βάση), δεν αναπτύσσεται, ούτε η Εθνική, ούτε η Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση τους, όπως ξεκάθαρα το επιτάσσει το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας!!!
Και χωρίς να χρονοτριβώ, Κύριε Πρωθυπουργέ, σας αποκαλύπτω το όλο ιστορικό, γύρω από τα εν λόγω άθεα και ανθελληνικά βιβλία Γλώσσας και το σημαντικότερο, ποιός είναι ο τελικός στόχος τους!!!.
Το χρονικό διάστημα από το 1996 έως το 2004 (επί διακυβέρνησης της χώρας μας από τους ενσυγχρονιστές του κου Κώστα Σημίτη), η Ελληνική Παιδεία μας, αλώθηκε κυριολεκτικά, από τη Σιωνιστική-Μασονική Νέα Τάξη Πραγμάτων και αυτή η άλωσης της Παιδείας μας, δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Και πιο συγκεκριμένα :
Την οχταετία 1996-2004 (περίοδο Σημίτη), στο χώρο της Παιδείας μας, έγιναν πράγματα, φοβερά και τρομερά!!!.
Όλες τις θέσεις κλειδιά, μέσα στο Υπουργείο Παιδείας, στο τότε Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, στο κέντρο συγγραφής σχολικών βιβλίων και στα υπόλοιπα σημαντικά πόστα της Εκπαίδευσης, τις κατέλαβαν, άθεοι, μασόνοι, Νεοταξίτες εκπαιδευτικοί, που είχαν δώσει όρκο υποταγής και υποτέλειας στα μεγάλα αφεντικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!.
Στην πνευματοκτόνο δεκαετία 1996-2006 οι επίορκοι Νεοταξίτες εκπαιδευτικοί, δούλευαν ασταμάτητα για να συγγράψουν τα πλέον επαίσχυντα, τα πλέον ανθελληνικά και αντιχριστιανικά Ανθολόγια και βιβλία Γλώσσας, τα οποία τα προόριζαν για μαθητές με τις πιο ευαίσθητες ηλικίες, όπως είναι αυτές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, για να τους μετατρέψουν σε "σύγχρονους γενίτσαρους" (χωρίς αγάπη για την Πατρίδα και χωρίς πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας!!!).
Αυτό το εγκληματικό συγγραφικό έργο τους, οι εφιάλτες εκπαιδευτικοί της Παιδείας μας, το ολοκλήρωσαν στα μέσα του 2006!!!.
Και το Σεπτέμβρη του 2006, το μαύρο Σεπτέμβρη της Παιδείας μας, με τις ευλογίες.... της τότε Υπουργού Παιδείας κας Μαριέττας Γιαννάκου (η οποία με Υπουργική εγκύκλιο, απαγόρευσε το μυστήριο της εξομολόγησης στα Σχολεία), τα άθεα Νεοταξικά Ανθολόγια και τα άθεα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας, μπήκαν στις αίθουσες διδασκαλίας (τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο), αντικαθιστώντας τα παλαιά ένθεα και πατριωτικά ανθολόγια και τα παλαιά ένθεα και πατριωτικά βιβλία γλώσσας, όπου τις σελίδες τους, τις κοσμούσαν αξιόλογα λογοτεχνικά κείμενα και υπέροχα ποιήματα, όπως το ποίημα του Κωστή Παλαμά, για την ελιά, από το οποίο, Κύριε Πρωθυπουργέ, με μεγάλη συγκίνηση σας παρουσιάζω την παρακάτω στροφή :
Εδώ στον ίσκιο μου από κάτω
Ήρθ' ο Χριστός να αναπαυθεί
Κι ακούστηκε η γλυκιά λαλιά Του
Λίγο προτού να Σταυρωθεί
Το δάκρυ Του, δροσιά Αγιασμένη,
Έχει στη ρίζα μου χυθεί.
Ειμ' η ελιά η τιμημένη!
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ!!!
Με πόνο ψυχής σας λέω ότι :
. Σε κανένα, απ' αυτά τα άθεα και Νεοταξικά βιβλία Γλώσσας δεν υπάρχει καμία σοβαρή αναφορά (έστω και υπό μορφή υποσημείωσης), για Τον Θεάνθρωπο Χριστό μας και την Υπεραγία Θεοτόκο μας!!!.
. Σε κανένα, απ' αυτά τα ανθελληνικά Ανθολόγια και βιβλία Γλώσσας δεν υπάρχει καμία σοβαρή αναφορά στις ιστορικές μνήμες μας!!!.
. Σε κανένα, απ' αυτά τα Νεοταξικά βιβλία Γλώσσας δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα Δημοτικά τραγούδια!!!.
Τα 35 Δημοτικά τραγούδια που υπήρχαν στα παλαιά ένθεα και πατριωτικά βιβλία γλώσσας και καλλιεργούσαν στους μαθητές μας, το Εθνικό φρόνημα και την Ορθόδοξη Πίστη, τα αντικατέστησαν, στα νέα Νεοταξικά βιβλία Γλώσσας, με 35 συνταγές μαγειρικής!!!
Τα δε αξιόλογα λογοτεχνικά κείμενα σπουδαίων Ελλήνων Λογοτεχνών, αντικαταστάθηκαν με κείμενα χαμηλού πολιτιστικού επιπέδου, όπως για παράδειγμα σας αναφέρω τα παρακάτω :
1) << Ένα βράδυ η γιαγιά μου κάπνιζε το μαύρο της πούρο, ενώ εγώ μισοκοιμόμουν μακάρια στη ζεστή αγκαλιά της >> (Από το Ανθολόγιο Λογοτεχνικών κειμένων 5ης και 6ης τάξης του Δημοτικού, σελίδα 85)
2) << Η Ελλάδα ήταν μια γυναίκα τόσο προκλητική σεξουαλικά, που έπρεπε να την ερωτευθώ σωματικά και απελπισμένα >> (Από τα << Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας >> της Α' τάξης του Γυμνασίου, σελίδα 124)
Τέλος τα καταπληκτικά ποιήματα αξιόλογων Ελλήνων Ποιητών
που υπήρχαν στα παλαιά βιβλία γλώσσας, τα αντικατέστησαν με χαζοχαρούμενα έως και αηδιαστικά ποιήματα, όπως το ατυχές τραγούδι των αδελφών Κατσιμίχα, από το οποίο Κύριε Πρωθυπουργέ, σας παραθέτω την πρώτη στροφή :
Άμα ξυπνήσεις και έχεις βγάλει ουρά,
αν κοιταχτείς και έχεις βγάλει βυζιά...
Don' t worry be hoppy.
Άμα η κόρη σου σε λέει μπαμπά ενώ ο γιος σου
σε φωνάζει μαμά...
Don' t worry be hoppy...
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ!!!
Όλοι αυτοί οι επίορκοι εκπαιδευτικοί, που έγραψαν τέτοια άθεα και ανθελληνικά βιβλία Γλώσσας, εκτελώντας τις εντολές της Σιωνιστικής-Μασονικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και ενεργώντας εντελώς συνειδητά και προσχεδιασμένα, θέλουν να κρατήσουν τα Ελληνόπουλα :
. Μακριά από το Γλυκύτατο Ιησού Χριστό μας!!!
. Μακριά από τις Ιστορικές μνήμες μας!!!
. Μακριά από τις παραδόσεις και τις αξίες της φυλής μας!!!
. Μακριά από τα ιδανικά του Γένους μας!!!
Όλοι αυτοί οι εφιάλτες εκπαιδευτικοί της Παιδείας μας :
. Καθυβρίζουν την Πίστη μας!!!
. Διακωμωδούν τα Ιερά και τα Όσια μας!!!
. Ασεβούν απέναντι στον Ιησού Χριστό μας!!!
. Ευτελίζουν το αθάνατο Έπος του 1940 και την Ευλογημένη Επανάσταση του 1821!!!
Για να φανεί δε, ο βαθμός της προδοσίας τους, Κύριε Πρωθυπουργέ , σας παραθέτω ενδεικτικά μερικά βλάσφημα κείμενα τους, που εμπεριέχονται στα άθεα και ανθελληνικά βιβλία Γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, για να καταλάβετε πόσο επικίνδυνα είναι τα εν λόγω βιβλία Γλώσσας, αφού δεν αναπτύσσουν, ούτε την Εθνική, ούτε την Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση των μικρών μαθητών μας, κατά παράβαση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας!!!.
1) Στο κοινό Ανθολόγιο των τάξεων Γ' και Δ' του Δημοτικού και στη σελίδα 79, υπάρχει απαράδεκτο κείμενο με τίτλο : << Τότε που πήγαμε βόλτα τον Επιτάφιο >>, όπου στον επίλογο αυτού του κειμένου διαβάζουμε : << Όταν φτάσαμε στην Εκκλησία οι ψάλτες σήκωσαν τον Επιτάφιο ψηλά πάνω από την πόρτα κι όλοι εμείς περάσαμε από κάτω. Να, όπως το "περνά-περνά" η μέλισσα >>
2) Στο βιβλίο Γλώσσας της Δ' τάξης Δημοτικού (τεύχος Β', σελίδα 52) διαβάζουμε : << Ο Αϊ Βασίλης βγαίνει στην αυλή να απλώσει την μπουγάδα του, τις κάλτσες του, τη φανέλα του και το μακρύ σώβρακο του...>>.
3) Στο βιβλίο της Έκτης τάξης Δημοτικού (τεύχος Α',σελίδα 90) συναντάμε την παναίρεση του Οικουμενισμού, όπου ο Χριστιανισμός (η μοναδική αληθινή και εξ αποκαλύψεως Θρησκεία), εξισώνεται με τις άλλες θρησκείες του κόσμου και υποτιμάται έτσι Το Πρόσωπο Του Ιησού Χριστού μας!!!.
4) Στο Ανθολόγιο της Έκτης τάξης Δημοτικού (σελίδα 166), συγκρίνονται τα μάτια Του Θεανθρώπου Χιστού μας, με τα μάτια μιας γάτας!!!.
5) Στα << Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας >> της Α' τάξης Γυμνασίου (σελίδα 222) θα βρούμε μια γάτα, η οποία μπαίνει : <<στο Ιερό βήμα και αφήνει τις ακαθαρσίες της, στην Αγία Πρόθεση >>.
6) Στο <<Τετράδιο Εργασιών>> της Α' τάξης του Γυμνασίου (σελίδα 76) υπάρχει κείμενο του Νίκου Καζαντζάκη με τίτλο : <<Μεγάλη Παρασκευή στην Εκκλησία>>, στο οποίο διαβάζουμε : <<.......μια φορά τον έλεγαν Άδωνη, τώρα Χριστό>>.
7) Στο βιβλίο Γλώσσας της Ε' τάξης Δημοτικού ( Α' τεύχος σελιδες 44-45) σκοντάπτουμε.. επάνω σε ένα τρισάθλιο και προδοτικό κείμενο με τίτλο : << Η Ιταλία το 1940 μας κήρυξε τον πόλεμο, κι εμείς πήγαμε και κρυφτήκαμε στο υπόγειο >>.
😎 Στο << Τετράδιο Εργασιών>> του μαθήματος << Νεοελληνική Γλώσσα>> Α' τάξης Γυμνασίου (σελίδα 16), υπάρχει κείμενο που με πολύ καμουφλαρισμένο τρόπο περνάει σε μαθητές ηλικίας 12 έως 13 ετών (που μόλις εγκατέλειψαν το Δημοτικό Σχολείο), ότι η Παιδεραστία είναι κάτι το φυσιολογικό, αφού στο ελεεινό αυτό κείμενο, περιγράφεται η ερωτική σχέση ενός τριανταπεντάχρονου Υδραυλικού του κου Σάκη με μια μαθήτρια την Αλέκα, δεκαπεντάχρονης ηλικίας!!!.
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ!!!
Με όλα αυτά τα πρωτάκουστα και τα εξωφρενικά που σας περιέγραψα παραπάνω και με όλα τα άλλα, τα φοβερά και τρομερά, που θα μελετήσετε, (για τα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και Γυμνασίου), από το εξαιρετικό και αποκαλυπτικό βιβλίο, του φλογερού Δασκάλου , Δημητρίου Νατσιού (το οποίο βιβλίο, θα σας το αποστείλω, Κύριε Πρόεδρε, στο Μέγαρο Μαξίμου, γιατί έχει εξαντληθεί και δεν πρόκειται να επανεκδοθεί), τότε :
Εάν, διαθέτετε την αρμόζουσα Αγάπη για την Ελλάδα μας και την πρέπουσα Πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας, αμέσως και αύριο ακόμη πρέπει να δώσετε εντολή, να αποσυρθούν από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο, όλα αυτά τα επικίνδυνα Νεοταξικά βιβλία Γλώσσας, (που μετατρέπουν τους μαθητές μας, σε "σύγχρονους γενίτσαρους") και να τα αντικαταστήσετε με τα ένθεα και πατριωτικά βιβλία Γλώσσας, που υπήρχαν πριν από το 2006!!!.
Αντιθέτως, εάν αδιαφορήσετε, (παρά την εμπεριστατωμένη περιγραφή και ανάλυση που σας έκανα για τα επαίσχυντα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας) και αφήσετε μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας τα εν λόγω ανθελληνικά και αντιχριστιανικά βιβλία γλώσσας τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου, που επί μια δεκαπενταετία υπάρχουν μέσα στις σχολικές αίθουσες (από το 2006 μέχρι σήμερα) τότε μου δίνετε το δικαίωμα, Κύριε Πρωθυπουργέ, να σας πω ότι :
Ο Πατριωτικός σας αιματοκρίτης, καθώς και ο αιματοκρίτης Πίστης σας, προς Τον Τριαδικό Θεό, βρίσκονται στην περιοχή του μηδενός και αυτό με λυπεί βαθύτατα!.
Γιατί ο Κυβερνήτης της ένδοξης και ορθόδοξης Ελλάδας, κατά την ταπεινή μου άποψη, Κύριε Πρωθυπουργέ, πρέπει να είναι γνήσιος Ρωμιός και να διαθέτει Ρωμαίικη καρδιά!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου