ΑΙΣΧΟΣ! Αδιανόητο: Πασίγνωστη, Ελληνική, ταξιδιωτική ιστοσελίδα μας στέλνει διακοπές στα… κατεχόμενα! Στην «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»! (Φωτο)

 

Κανείς δεν ελέγχει το τι υπάρχει και τι προσφέρεται σε διάφορες ιστοσελίδες που προσφέρουν συγκρίσεις τιμών, κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων; Είναι δυνατόν σε ελληνική ιστοσελίδα να υπάρχει αναφορά σε «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» και να προσφέρονται επιλογές ταξιδιού στα κατεχόμενα;

Όσο αυτοματοποιημένες και να είναι οι διαδικασίες, ένας έλεγχος δεν θα έβλαπτε…

Ο λόγος για το PameDiakopes.gr το οποίο έχει στο μενού του επιλογές για διακοπές και διαμονή στο ψευδοκράτος και μάλιστα σε πολλές περιοχές όπως η Κερύνεια, ο Άγιος Αμβρόσιο, η Βόρεια Λευκωσία, ο Λάπιθος, η Λεύκα, το Τρίκωμο, η Μόρφου και άλλες πολλές.

Γράφει μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του το pamediakopes για το τι υπηρεσίες προσφέρει: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις φθηνότερες δυνατές πτήσεις, συγκρίνοντας τις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρουν οι 650 αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Με το Pamediakopes μπορείτε να αναζητήσετε, να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε για αεροπορικά εισιτήρια και ταξίδια προς όλο τον κόσμο με ευκολία και ασφάλεια. Διαθέτουμε επίσης 300.000 ξενοδοχειακά καταλύματα και καταλύματα διακοπών για ενοικίαση από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε τη διαμονή σας, καθώς και ενοικίαση αυτοκινήτων κάθε τύπου, μοντέλου και τιμής … Το Pamediakopes είναι μέρος της OY SRG Finland AB που ανήκει στην Etraveli Group AB , ένα από τα πέντε μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ευρώπη που επικεντρώνονται στα αεροπορικά ταξίδια. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 46 χώρες».

https://europost.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου