Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- Φίλιππος Βέροιας



Από ήττες προέρχονται τόσο ο Αερωπός Έδεσσας ManDynamic, όσο και ο Φίλιππος Βέροιας, από Φαίακα Κέρκυρας και ΠΑΟΚ αντίστοιχα (24-22 και 29-32). Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν αύριο (24/10, 18:00), στην Έδεσσα.

Ο παίκτης του Αερωπού, Σάκης Αθανασίου (24χρονος τερματοφύλακας), τόνισε στο greekhandball.com: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, διότι ο Φίλιππος έχει πάρει αρκετά θετικά αποτελέσματα και είναι σε πολύ κατάσταση σε αντίθεση μ' εμάς, που χάσαμε ένα ματς που δεν περιμέναμε πως θα χάσουμε. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε αύριο να πάρουμε την νίκη, για να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα ο πρώτος γύρος. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι στα πρώτα λεπτά του ματς και μπορέσουμε να πάρουμε μια μικρή διαφορά στην αρχή θα έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε τους δύο βαθμούς».

Δίχως απουσίες αναμένεται να παραταχθεί ο Αερωπός.

Παράλληλα, ο αθλητής της ομάδας της Ημαθίας, Χρήστος Παπαγιάννης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και περιορίσουμε τα λάθη μας πιστεύω ότι μπορούμε να φύγουμε μ' ένα θετικό αποτέλεσμα από την Έδεσσα».

Τραυματίας είναι ο Άγκοβιτς.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου