"Πέρασε" από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ, διατηρώντας το αήττητο


Την αήττητη πορεία του στον Βόρειο Όμιλο της Handball Premier συνέχισε μετά το πέρας και της 6ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ, ο οποίος όντας ουσιαστικότερος και ψυχραιμότερος στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, πέρασε με το "διπλό" από τη Βέροια, απέναντι στον τοπικό Φίλιππο (29-32). Επρόκειτο για ένα παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετή νευρικότητα, με αρκετά λάθη και σκληρά μαρκαρίσματα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα κατάφερναν να βγάλουν τις αρετές τους στο γήπεδο. 

Το ευτύχημα για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος ήταν μπροστά καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν ότι είχε να επιδείξει αρκετούς πρωταγωνιστές από τη... φαρέτρα του που τον βοήθησαν να φτάσει στη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο αιχμή του δόρατος, επιθετικά, για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Απόστολος Παλάσκας (6 τέρματα συνολικά), ενώ στην επανάληψη την σκυτάλη στο σκοράρισμα ανέλαβε ο Λούκα Στογιάνοβιτς (9 τέρματα συνολικά). Ταυτόχρονα, όμως, είχαν ήρωες κάτω από τα γκολπόστ τους Βίκτορ Γκίγκοφ και ίγκορ Άρσιτς (στα τελευταία λεπτά) που κρατούσαν το προβάδισμα, όποτε οι γηπεδούχοι πλησίαζαν στο σκορ.

Όσο για τους Βεροιώτες; Εμφανίστηκαν πάρα πολύ μαχητικοί και αξιόμαχοι, εφάρμοσαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους και κατάφεραν σε όλο το ματς να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Ωστόσο, απώλεσαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Είτε (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) όταν δεν κατάφερναν να εκμεταλλευτούν τις δίλεπτες των Θεσσαλονικέων, ακόμη και όταν αυτοί αγωνίζονταν και με δύο παίκτες λιγότερους, είτε όταν, στην επανάληψη, ενώ βρίσκονταν σε απόσταση βολής έκαναν λάθος επιλογές και αντί να καταφέρουν να ισοφαρίσουν, έβλεπαν τη διαφορά να αυξάνεται και πάλι. Και εκείνοι είχαν σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους, Μπορίς Κριούτσκοφ, ενώ επιθετικά ο Παντελής Κωστακίδης προσέφερε πάρα πολλές βοήθειες (9 τέρματα).

*Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Καλύβα, πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που απεβίωσε στις 14 Οκτωβρίου.

Τα πεντάλεπτα: 2-4, 5-6, 7-8, 9-12, 10-13, 11-16 (ημίχρονο), 15-18, 17-22, 20-23, 24-25, 26-28, 29-32

Δίλεπτα: 7-9, Πέναλτι: 4/5-3/5, Διαιτητές: Λινάρδος-Νικολαΐδης

Φίλιππος Βέροιας: Αρβανιτίδης, Κωστακίδης 9,  Φιλόσογλου Β. 4, Μπαλτατζής 2, Κριούτσκοβ, Παπαδόπουλος 4, Κουκουτσίδης 2, Τριανταφυλλίδης 3, Στανκίδης, Ρίζος, Καραγιοβάνης, Κακαφίκας, Καλλιαρίδης, Παπαγιάννης, Σόφρανατς 4, Μούγιτς 1

ΠΑΟΚ: Γκιγκόφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 3, Νικολαΐδης 1, Γιορανίδης, Παλάσκας 6, Τσαναξίδης 1, Μέντουριτς 3, Λιάπης 3, Αποστόλου 1, Κυριακίδης, Στογιάνοβιτς 9, Σεϊρεκίδης 4, Καραγκιοζόπουλος 1, Τζωρτζίνης, Καβουσανάκης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου