O Mr «WHITE PORSHA» και ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΕΠΑΡΜΕΝΗ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ….ΑΠΑΤΕΩΝΑ…!!!

 
        «ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟ ΠΕΤΕΙΝΟ…   ΚΕΦΑΛΑ…!!!

Το κομπλεξικό, ελαττωματικό, ελλειμματικό, «αυταπατημένο»  ανθρωπάκι, το στερημένο από τη φύση στοιχειωδών φυσικών προσόντων, ο «φασουλής» τού πολιτικού κόσμου, Αλέξης Τσίπρας, με εκτυφλωτική φαυλοηλιθιότητα, συκοφαντική χυδαιότητα, και υβριστική αυθάδεια αποκάλεσε το Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη…απατεώνα…!!!
Με το… «ακαταμάχητο» επιχείρημα ότι υποσχέθηκε ανάπτυξη στο 2ο τρίμηνο τού 2020 και η υπανάπτυξη ήταν 15%.
Μα ακόμα και οι πέτρες καταλαβαίνουν ότι ο κορονοϊός σε παγκόσμιο επίπεδο έπληξε ανεπανόρθωτα τις όλες οικονομίες τού κόσμου μηδεμιάς εξαιρουμένης κυρίως και προπάντων των ανεπτυγμένων Χωρών.
*******
Πού τα λέει αυτά με ακατάσχετη ανοησία, επαρμένη ηλιθιότητα και μπουρδολογία, το κομπλεξικό ανθρωπάκι, ο Φασουλής,  η γελοιογραφική απομίμηση τού Ανδρέα Παπανδρέου…;;;
********
Μήπως το αυταπατημένο (όν) σε υστερικό παροξυσμό αριστερόφρονης παράκρουσης, νόμιζε ότι βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο οπαδών του στη Καστοριά υποσχόμενος…λιμάνι…;;;
********
Ή μήπως με την ευκαιρία του κορονοϊού θεώρησε ότι «εκτέλεσε τα καθήκοντά του… απταίστως», (κατά έκφραση της επικεφαλής επί του πολιτισμού τού κόμματος του και ανήκουσας στο γένος των κολεοπτέρων εριτίμου κας Νοτοπούλου)…;;;
********
Ξέχασε ο Φασουλής ότι:
******** 
Τον Νίκο Παππά, το Μέγαρο Μαξίμου (ή… White House), μία μυστηριώδη White Porscha αλλά και το Documento δείχνει μέσω μήνυσης που κατέθεσε τη Δευτέρα ο Χρήστος Καλογρίτσας για όσα συνέβησαν στη υπόθεσή των τηλεοπτικών αδειών και κυρίως για τα 3 εκατ. που πήρε από την κατασκευαστική εταιρία CCC. 
********
Αναγνωρίζει μάλιστα ότι τα τιμολόγια ήταν εικονικά και δηλώνει ότι τα 3 εκατ. χρησιμοποιήθηκαν για την έκδοση του Documento.
******** 
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είπε ότι όλα όσα έγιναν ήταν σε γνώση του Μεγάρου Μαξίμου και ανωτάτων κυβερνητικών παραγόντων.
******** 
Και καλά το White House είναι το Μέγαρο Μαξίμου, η White Porscha, όμως ποια είναι;
********
Οντως αναφέρεται στο e-mail που έγραψε στις 27 Αυγούστου 2016 ο Λιβανοπαλαιστίνιος Φουάντ Χούρι (της κατασκευαστικής εταιρίας CCC) και στα αραβικά το White Porscha σημαίνει «άμωμη ύπαρξη» ή «το αμόλυντον ον» και σε ελεύθερη μετάφραση η… Θεά. 
********
Το θέμα όμως περιπλέκεται περισσότερο καθ΄ότι White Porscha στο e-mail του Λιβανέζου είναι θηλυκού γένους μ΄αυτό τουλάχιστον αναφέρεται ως… κωδικός.
******** 
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος σε θηλυκό γένος το οποίο εμπλέκεται σε υπόθεση σκανδάλου επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.
******** 
Συνεπώς ποια είναι η… «άμωμος ύπαρξη» από την οποίαν όπως φαίνεται ξεκινούσαν όλα;;;;
******** 
ΠΟΙΟΣ ή ποια κρύβεται πίσω απ΄αυτόν τον… κωδικό;;;
******** 
Εσείς κ. Τσίπρα είσαστε επικεφαλής τού White House --πού είναι το Μέγαρο Μαξίμου--, αποκλείεται να μη ξέρετε ποιός είναι με το θηλυκό κωδικό White Porscha.
********
Τί στην ευχή Πρωθυπουργός άνευ χαρτοφυλακίου είσαστε…;;;
********
Αυτό και αν είναι ομολογία ανικανότητος άνευ προηγουμένου, όλα να γίνονται μπροστά στα μάτια σας και εσείς να μη τα βλέπετε…
********
Δηλ. μπορεί να μας πείτε ότι δεν ξέρετε ούτε το «βλαστάρι» σας τον Πετσίτη και ας έχετε χιλιοφωτογραφηθεί μαζί του και μάλιστα στο Μαξίμου.
********
Ακόμη και με κουκούλα πού συνηθίζεται να χρησιμοποιείτε σε πρόσωπα πού θέλετε να διαφυλάξετε, π.χ.  Μαρία Μαραγγέλη καί με κουκούλα (Αικατερίνη Κελέση)-- Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης και με κουκούλα ( Μαξιμος Σαράφης), όπως βλέπετε όλα, τα πάντα στο τέλος αποκαλύπτονται όταν υπάρχει η βούληση «να σας πάει μέχρι το τέλος», όπως πρωτοείπε ο Αντώνης Σαμαράς.
********.
Περισσότερα για την κουκουλοφόρο, ανασούμπαλη πλήν όμως «άμωμη» κυρία White Porscha, 
ΕΔΩ:
         -----------------




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου