Οι τρεις που θα γίνουν… επτά - Οι αθλητές του ντέρμπι που έχουν φορέσει (ή θα φορέσουν) και τις δύο φανέλες



Δεδομένα, οι συμμετέχοντες στο αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για τη νίκη γοήτρου και ουσίας. Κάποιοι εξ αυτών, στο παρελθόν είχαν κάνει το ίδιο για… λογαριασμό του μεγάλου αντιπάλου. Τρεις είναι οι παίκτες του πολυαναμενόμενου ματς που έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες, ενώ μετά τη λήξη του θα γίνουν επτά…

Ο σπουδαίος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιλιμπάρης, ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους στο ελληνικό χάντμπολ, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από το 2013 έως το 2015 και γνωρίζει καλά και τα αποδυτήρια της Ένωσης. Θητεία στην Ένωση έχει καταγράψει και ο Γαρύφαλλος Μπάγιος, ο οποίος, μετά από μία σεζόν στα Κιτρινόμαυρα, τον Ιούλιο του 2019 άλλαξε «στρατόπεδο». Το αντίθετο δρομολόγιο έκανε ο 30χρονος πίβοτ της ΑΕΚ, Τάσος Παπαδιονυσίου. Έμεινε μία σεζόν στον Ολυμπιακό, κατακτώντας νταμπλ και το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην ΑΕΚ.

Τέσσερις άλλοτε παίκτες του Ολυμπιακού θα φορέσουν αύριο για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο ματς. Ο λόγος για τους δύο πρώτους σκόρερ των Ερυθρόλευκων την τελευταία διετία, Δημήτρη Τζηρά και Πάτρικ Λέμος, τον 26χρονο πίβοτ, Ανδρέα Αραπακόπουλο (οι τρεις τους μετακόμισαν… απευθείας από το λιμάνι) και τον Ισπανό, Λουίς Φελίπε Ρέινα, ο οποίος είχε ενισχύσει τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2018-19.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου