Δημητρούλιας: «Περίσσιο το ταλέντο στους Εφήβους της ΑΕΚ»


Παρών στα παιχνίδια της εφηβικής ομάδας της ΑΕΚ που κατέκτησε στο ΟΑΚΑ το 40ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας, ο τεχνικός της ανδρικής, Δημήτρης Δημητρούλιας, έσπευσε να συγχαρεί τους θριαμβευτές, κάποιους εκ των οποίων αναμένεται να… προβιβάσει εντός της σεζόν.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλη την ομάδα και στον συνεργάτη μας, Αλέξη Αλβανό, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Εμείς τα παρακολουθούμε όλη τη χρονιά και γνωρίζουμε καλά πόσο πολύ έχουν δουλέψει. Κάποια από αυτά τα παιδιά προορίζονται για να πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα. Το ταλέντο είναι περίσσιο και το μέλλον είναι μπροστά μας», επισήμανε σχετικά ο προπονητής της Κιτρινόμαυρων.

Ο συνεργάτης του στην Ένωση, Δημήτρης Καφφάτος, συμπλήρωσε: «Είμαστε όλο τον χρόνο κοντά στα παιδιά και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Συγχαρητήρια σε όλους, γιατί έχουν κάνει θυσίες για να έρχονται και να είναι τυπικοί στις προπονήσεις τους. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν και το διάβασμά τους που είναι πολύ σημαντικό, παρόλα αυτά βάζουν σε προτεραιότητα το χάντμπολ και την ομάδα της ΑΕΚ».
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου