Πανίσχυρο ΤΟΜΑ 4Χ4 που θα προέλθει από εκσυγχρονισμό των ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι/ΙΙ …Παρουσίασε στο ΓΕΣ η ~» EODH Hellas!»


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, η ελληνική εταιρεία EODH παρουσίασε το δικό της όχημα 4Χ4. Είναι γνωστό πως η εταιρεία έχει ετοιμάσει πλήρη σχέδια για ένα ελληνικό 4Χ4, με χρήση εξαρτημάτων από την ελεύθερη αγορά (κιβώτιο, κινητήρας), ενώ το έχει εξοπλίσει με την προηγμένη θωράκισή της εταιρείας.
Το όχημα μπορεί να εξοπλιστεί με προηγμένα συστήματα επικοινωνίας ελληνικών εταιρείων, καθώς και να γίνει φορέας προηγμένων όπλων.
Ελληνική “έκπληξη”: Πανίσχυρο ΤΟΜΑ που θα προέλθει από εκσυγχρονισμό παλιών Leonidas 1/2 παρουσίασε η EODH Hellas, με κόστος χαμηλότερο από 1 εκ. ευρώ σύμφωνα με το ptisidiastima.com
Εκπρόσωποι της EODH S.A. πραγματοποίησαν στις 15ΙΟΥΛ20 παρουσίαση-επίδειξη στο ΓΕΣ του προγράμματος ανάπτυξης Τροχοφόρου ΤΘ Οχήματος (4Χ4) Πολλαπλού Ρόλου-Εσωτερικής Ασφάλειας της εταιρείας και την πρόταση της για αναβάθμιση και μετατροπή του ΤΟΜΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι/ΙΙ σε υβριδικό ΤΟΜΑ.
Είναι χωρίς λογική, χώρες σαν τη Σερβία να μπορούν να κατασκευάζουν ένα εξαιρετικό 4Χ4 όπως το Milos, με περιορισμένο κόστος, και η Ελλάδα, που στην τελική δεν την βομβάρδισε το ΝΑΤΟ ανελέητα, ή κάποιος άλλος, να μην έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα Εθνικό Όχημα.
Μακάρι η PLASAN να αποδειχτεί ένας εξαιρετικός επενδυτής για την ΕΛΒΟ, αλλά τυχόν επιλογή της, δεν πρέπει να συνοδευτεί από την ανάθεση σε αυτή για τα μέτρια 4Χ4 που κατασκευάζει sans voir.
Αν μια ελληνική εταιρεία, έχει δημιουργήσει ένα 4Χ4 η ελληνική πλευρά πρέπει να το στηρίξει και αν μη τι άλλο να εξετάσει τι είναι το συμφέρον για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελλάδα. Υποσχόμαστε να επανέλθουμε στο πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

https://veteranos.gr/

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου