Ντράγκαν Τζούκιτς: "3:2:1 πίσω στα βασικά"


Δυστυχώς, το χάντμπολ έχει έλλειμμα με την επαγγελματική βιβλιογραφία εδώ και χρόνια. Οι συγγραφείς και τα βιβλία που ασχολούνται με την ουσία του παιχνιδιού, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, επομένως κάθε προσπάθεια αλλαγής κάτι σε αυτόν τον τομέα αξίζει την προσοχή και την επιβράβευση μας.

Το βιβλίο "3:2:1-πίσω στα βασικά" ("3:2:1 Back to basics") εμφανίστηκε στους αναγνώστες αυτές τις μέρες, στο οποίο ο συγγραφέας του Dragan Djukic, ένας Σέρβος προπονητής με πολλά χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό, παρακολουθεί την ανάπτυξη αυτής της άμυνας από την προέλευσή της έως την εφαρμογή της στο σημερινό χάντμπολ.

Από τις εισαγωγικές παρατηρήσεις του ανθρώπου που γιόρτασε αυτόν τον ζωνικό σχηματισμό με την πρώην εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας, τον Βλάντο Στένζελ, μέσω των θεωρητικών ρυθμίσεων της ίδιας της άμυνας, μέχρι την επεξεργασία και τη λύση και ένα μικρό πρακτικό για εφαρμογή, ο συγγραφέας μας οδηγεί στα "μυστικά του" "σε 110 σελίδες κειμένου και βάζει πράγματα, εκεί που θα έπρεπε πάντα να βρίσκονται. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα βιβλίο, με πολλές συστάσεις ειδικών, αφιερωμένο σε όλους όσους θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο, να θυμηθούν κάποιες βασικές αρχές, ή να επιβεβαιώσουν προηγούμενες γνώσεις.

Η παρουσίαση του βιβλίου, η οποία είχε προγραμματιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο σερβικό σεμινάριο προπονητών, αναβλήθηκε λόγω της τρέχουσας κατάστασης, ενω ενδιαφέρον είναι, ότι ο συγγραφέας προσπάθησε να εκδόσει την αγγλική έκδοση ταυτόχρονα.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το βιβλίο στη διεύθυνση: 321handballbook@gmail.com

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου