Κώστας Μπακογιάννης: «Καταλαβαίνω την οργή των οδηγών, αλλά δεν υπάρχει τζάμπα σχέδιο»

Δηλαδή με τη "λογική " (;) αυτή, ο οδηγοί πρέπει να 
προμηθευτούν  αεροχήματα για να πηγαίνουν στις δουλειές τους
για να κόβουν βόλτες οι αργόσχολοι!!!
Βρήκε τη κατάλληλη εποχή ο "οικογενειακός δήμαρχος"
για "αρλούμπες". Ο επόμενος δήμαρχος θα επιφορτισθεί
να επαναφέρει σε λογικά πλαίσια τη κατάσταση.
ΑΛΕΞ


Ο δήμαρχος Αθηναίων απαντά στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας του «Μεγάλου Περιπάτου», εκτιμά ότι η κατάσταση σε ενάμιση μήνα θα έχει βελτιωθεί, ενώ τονίζει ότι έχει τη στήριξη των παρατάξεων του Νάσου Ηλιόπουλου και του Παύλου Γερουλάνου


«Οξυγόνο στην πόλη και ανάσες στους Αθηναίους». Αυτή είναι, σε μία πρόταση, η κεντρική ιδέα του «Μεγάλου Περιπάτου», η πρεμιέρα του οποίου σημαδεύτηκε από κυκλοφοριακό χάος και έντονη πολιτική αντιπαράθεση.Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στη συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» δηλώνει, παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί και τις οποίες αποδίδει στην έκπληξη όσων πίστευαν ότι το έργο δεν θα ξεκινούσε, αποφασισμένος να το ολοκληρώσει.
Λέει ότι κατανοεί την οργή των οδηγών, ωστόσο στέλνει το μήνυμα ότι «δεν υπάρχει τζάμπα σχέδιο» (τι ωραίο λεξιλογιο για οικογενειοακό δήμαρχο!) και ότι η κατάσταση σε ενάμιση μήνα θα είναι πολύ καλύτερη.
Ο κ. Μπακογιάννης επιστρέφει τα βέλη που δέχθηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ καλώντας τα δύο κόμματα να βρουν άλλο πεδίο αντιπαράθεσης, τονίζοντας ότι έχει τη στήριξη των παρατάξεων του Νάσου Ηλιόπουλου και του Παύλου Γερουλάνου. Χαρακτηρίζει, τέλος, «παραμύθι χωρίς δράκο» τα περί υπερβολικού κόστους του εγχειρήματος.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου