Ο Σάλεχ ζήτησε την επέμβαση των Αιγυπτιακών ΕΔ στη Λιβύη: ''Ο Σίσι θα μας στηρίξει''

Σε περίπτωση που εμπλακεί ευθέως σε πόλεμο η Αίγυπτος με τη Τουρκία, δεν πρέπει να μείνει αβοήθητη ούτε από την Ελλάδα, ούτε από το Ισραήλ ούτε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Juan
HΛιβύη και επίσημα ζητάει την υποστήριξη της Αιγύπτου στον πόλεμο της Λιβύης. Πρόκειται για μία επιβεβαίωση του Πενταπόσταγμα, καθώς εδώ και μέρες γράφουμε πως η το Κάιρο είναι έτοιμο για όλα. 


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης Aqeela Saleh, σε δηλώσεις του πριν λίγο ανέφερε πως ο Λιβυκός λαός θέλει την επέμβαση της Αιγύπτου στην χώρα, ενώ ανέφερε πως βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Σίσι και έχουν αποφασίσει πως εάν οι Τούρκοι με τους τζιχαντιστές κάνουν εισβολή ξανά στην Σύρτη, ή ανακαταλάβουν άλλη πόλη της Λιβύης, τότε οι Αιγυπτιακές ΕΔ θα αναλάβουν δράση. 
Με λίγα λόγια είναι θέμα χρόνου η επέμβαση του Καίρου, ίσως και ωρών, καθώς οι συγκρούσεις μαίνονται συνεχώς. 
Καθημερινά χάνονται πόλεις και ανακαταλαμβάνονται είτε από την μία, είτε από την άλλη πλευρά. 
Και κάπου εδώ εμπλέκεται και η χώρα μας, καθώς κάποιοι στην Αθήνα δεν βλέπουν την πραγματικότητα. Δηλώσεις σαν αυτές του κ. Ντόκου δείχνουν ηττοπάθεια και θα πρέπει άμεσα ο Πρωθυπουργός να τον διώξει από την θέση του. 
Ο πόλεμος στην Λιβύη δεν έχει τελειώσει, καθώς Αίγυπτος και Χαφτάρ δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη, σοβαρευτείτε, ή παραιτηθείτε κάποιοι στην Αθήνα!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου