Ο Κιμ Εκνταΐλ Ντου Ριέτζ αποσύρεται, για δεύτερη φορά, από την ενεργό δράση, αφήνει την Παρί και πηγαίνει για σπουδές στο Χονγκ Κονγκ



Ο Κιμ Εκνταΐλ Ντου Ριέτζ εγκαταλείπει, για δεύτερη φορά, την ενεργό δράση, ώστε να φοιτήσει σε τετραετές πρόγραμμα Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ, πάνω στο αντικείμενο των Παγκόσμιων Σπουδών.
Ο 30χρονος Σουηδός αριστερός ίντερ, που ανήκε από το καλοκαίρι του 2018 στην Παρί Σεν Ζερμέν, είχε ανακοινώσει, τον Ιανουάριο του 2017, την απόφασή του να αποσυρθεί, ενώ αγωνιζόταν στην Μπουντεσλίγκα, για λογαριασμό της Ρέιν-Νέκαρ Λέουβεν. Παρ' όλα αυτά, στις αρχές του 2018, επέστρεψε στην γερμανική ομάδα με συμβόλαιο διάρκειας τριών μηνών, ώστε να συμβάλλει στους στόχους της, καθώς αρκετοί παίκτες της είχαν πληγεί από τραυματισμούς. Επιπλέον, φόρεσε ξανά, έπειτα από πέντε χρόνια, την φανέλα της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας. Στη συνέχεια, τον Απρίλιο του 2018, γνωστοποιήθηκε πως θα μετακινούνταν, στο τέλος της σεζόν, στην Παρί.
Η γαλλική, «L' Equipe», αποκάλυψε το θέμα της αποχώρησης του αθλητή, που έχει ήδη ξεκινήσει να μαθαίνει Κινεζικά, από την δράση. Ο ίδιος δήλωσε πως η απόφασή του ήταν πιο δύσκολη από την πρώτη φορά και πως το τέλος δεν ήταν αυτό, το οποίο σχεδίαζε. Τόνισε, όμως, πως το χάντμπολ για εκείνον ήταν μία «φανταστική ιστορία».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου