Σε λειτουργία το πάρκο χάντμπολ στην Ονειρούπολη Δράμας



Την έναρξη της λειτουργίας του πάρκου χάντμπολ στην Ονειρούπολη Δράμας, ανακοίνωσε η ομάδα της Δράμας. Τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, καθώς το πάρκο επισκέφθηκαν 245 σχολεία από όλη την Βόρεια Ελλάδα και περισσότερα από 25.000 παιδιά. Παράλληλα οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε ειδικό χώρο πολλά εκπαιδευτικά video και αγώνες υψηλού επιπέδου.
Η δράση πραγματοποιείται ήδη από την 1/12/19 και θα διαρκέσει έως τις 4/1/20 με ωράριο 10:00-21:00  τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα, ενώ τις καθημερινές 10:00-13:30 και 17:30-21:00.



Το σχετικό δελτίο Τύπου της Δράμας, το οποίο απεστάλη στα ΜΜΕ, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«(...) Για 16η συνεχή χρονιά ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι εκτυλίσσεται στη Δράμα. Ο Δημοτικός Κήπος και η Κεντρική Πλατεία της πόλης, μεταμορφώνονται σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες είναι πρωταγωνιστές, στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι: την Ονειρούπολη!



Την φετινή χρονιά θα υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις στο Πάρκο 280 τ.μ. από τους διοργανωτές με ειδικά παιχνίδια στο μεγάλο ειδικό φουσκωτό τέρμα,  διαγωνισμούς ευστοχίας σε δύο ειδικά διαμορφωμένες εστίες.
Στις 22/12/19 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου, στην οποία έχουν κληθεί αθλητές των Εθνικών Ομάδων και επίλεκτα στελέχη του αθλήματος. Για 35 ημέρες τα στελέχη, οι αθλητές του BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 και πολλοί εθελοντές θα είναι στην υπηρεσία των μικρών παιδιών, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να παίζουν και να διασκεδάζουν ΔΩΡΕΑΝ.
Πολλές ομάδες, όπως και πέρυσι, έχουν προγραμματίσει φιλικούς αγώνες με την Δραμινή ομάδα και στη συνέχεια θα επισκεφθούν το πρότυπο αθλητικό Handball Park, ενώ θα ξεναγηθούν στην πόλη με το τρενάκι της Ονειρούπολης. 
Το Δραμινό χάντμπολ με την τεράστια ιστορία και κοινωνική προσφορά του, φοράει τα γιορτινά του και σας περιμένει απέναντι από το φημισμένο σπίτι Άη Βασίλη, στην Ονειρούπολη Δράμας».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου