Η απάντηση της Άγκυρας: Ψηφίζει σήμερα τη συμφωνία με Λιβύη! Αυτές είναι οι συντεταγμένες της


Οι Τούρκοι μπορεί να μην έχουν κάνει καμία απολύτως δήλωση για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν, αλλά σήμερα την ψηφίζουν! Λίγες ώρες μετά από τη συνάντηση …
Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης,μετέδωσε ότι ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας είπε πως «σήμερα ψηφίζουμε τη συμφωνία με τη Λιβύη», κάνοντας λόγο για μια «πολύ σημαντική συμφωνία, που θα συμβάλλει στην προσπάθεια για ειρήνευση στην Τουρκία, την ανατολική μεσόγειο και τη Λιβύη».
Με αυτόν τον τρόπο η Άγκυρα δείχνει να μην κατεβάζει τους τόνους στην ρητορική της, επιχειρώντας επί της ουσίας νέες γεωτρήσεις και υποθαλάσσιες έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο, στο πλαίσιο της συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης.
Το Militaire.gr, δημοσιοποιεί τις συντεταγμένες της περιοχής που αυθαίρετα η Τουρκία μετατρέπει σε θαλάσσιο διάδρομο που την ενώνει με τη Λιβύη. Είναι οι συντεταγμένες που συνοδεύουν τη συμφωνία η οποία σήμερα θα ψηφιστεί. Απ΄ ότι λένε όσοι έβαλαν τις συντεταγμένες σε χάρτη, ταυτίζονται με τους χάρτες που επιδείκνυε ο Ακάρ πριν από μερικούς μήνες. Άλλη μια απόδειξη ότι οι Τούρκοι μας λένε τι θα κάνουν, αλλά εμείς φαίνεται δεν θέλουμε να τους πιστέψουμε και μετά τρέχουμε.
Οι συντεταγμένες:
 militaire

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου