Οι ήττες στα ντέρμπι φέρνουν μεγαλύτερη πίεση στη Βέροια 2017


Η Βέροια 2017 δεν βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της. Η ομάδα της Ημαθίας στοχεύει στη δεύτερη θέση της Α1 Γυναικών, αφού άλλωστε φαβορί για τον τίτλο θεωρείται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σαφώς πιο ισχυρός από τα υπόλοιπα συμμετέχοντα σωματεία του Πρωταθλήματος.
Το σύνολο του Κώστα Χαραλαμπίδη ηττήθηκε στα δύο ντέρμπι απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας (20-15) και την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στη Νέα Ιωνία (20-22). Έτσι, για την κατάληψη της δεύτερης θέσης θα πρέπει να ασκηθεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, καθώς πλέον απαιτούνται νίκες με πέντε γκολ διαφορά με αντίπαλο τόσο την Αναγέννηση Άρτας, όσο και τη Νέα Ιωνία. Η πίεση έχει αυξηθεί πολύ στις τάξεις της Βέροιας 2017 και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιάννης Χασιώτης, ζητά σημαντικές νίκες, ώστε να δικαιολογηθεί η επένδυσή του. Οικονομική συνέπεια υπάρχει, καθώς και εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία, που κάνει το καλύτερο δυνατό.
Παράλληλα, κάποιες παίκτριες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και γι' αυτό το γεγονός υπάρχει, επίσης, προβληματισμός. Για παράδειγμα, η Τζούρισιτς, αν και έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό της, δεν έχει προσφέρει ακόμα όσα περίμενε από εκείνη η ομάδα, ενώ και οι Γεωργιάδη, Καραχαρίση, Ανθίτση, που είχαν μείνει ελεύθερες από τον Φίλιππο Βέροιας, δεν έχουν αποδώσει με βάση τις δυνατότητές τους.
Απογοήτευση, πάντως, προκάλεσε και ο αποκλεισμός από την αυστριακή, Χάντμπολ Γκραζ, καθώς στόχος ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ. Το κλίμα είναι βαρύ στην Βέροια 2017, που χρειάζεται άμεσα... ενέσεις νικών.   

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου