Pregame: Διομήδης Άργους - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας



Από ήττες προέρχονται τόσο ο Διομήδης Άργους, όσο και ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, από Αερωπό Έδεσσας (εκτός) και ΑΕΚ (εντός) αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν, αύριο (16/11, 18:00), στο Άργος, σε παιχνίδι που συγκεντρώνει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αμφότερες έχουν από 4 πόντους και βρίσκονται χαμηλά στον πίνακα.
Ο 19χρονος πίβοτ του Διομήδη Άργους, Βασίλης Μάνθος, τόνισε στο greekhandball.com: «Προερχόμαστε  από ήττα με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας, όμως πλέον έχουμε αφήσει πίσω μας αυτή την αναμέτρηση και έχουμε επικεντρωθεί στο ματς κόντρα στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρόκειται για μία δύσκολη ομάδα, η οποία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πάρει αρκετούς βαθμούς, τουλάχιστον προς το παρόν, παραμένει επικίνδυνη. Θέλουμε στο πλάι μας τους φίλους της ομάδας, για να μας ενθαρρύνουν και να μας «σπρώξουν» προς το θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να πάρουμε τους πόντους της νίκης, οι οποίοι μάς είναι απαραίτητοι ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος».
Η ομάδα του Άργους δεν θα έχει στη διάθεσή της τους τιμωρημένους, Μπόσκο, Μαρκατάτο. Αμφίβολη κρίνεται, επίσης, η συμμετοχή του Τζίμπουλα, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση και αύριο (16/11) θα αποφασιστεί, εάν θα χρησιμοποιηθεί.
Από την άλλη, ο παίκτης του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Πάνος Αποστολίδης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά και καλή δύναμη στον Θοδωρή Πετρίδη και στον Στάθη Κεσίδη, που τραυματίστηκαν σοβαρά. Όσον αφορά στο παιχνίδι μας, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει νέο προπονητή. Παράλληλα, θεωρώ πως όταν ένα σύνολο, όπως αυτό του Διομήδη, έχει απουσίες, τότε αυτό το γεγονός προσδίδει επιπλέον κίνητρο στην ομάδα. Εμείς έχουμε δουλέψει και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις του αγώνα. Ο Διομήδης είναι, πάντα, φαβορί στην έδρα του, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Οι Γκέρτσος, Παπαπούλιος, που απείχαν εδώ και καιρό λόγω τραυματισμών, θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, ενώ εκτός πλάνου βρίσκεται ο Χελιώτης, ο οποίος δεν υπολογίζεται, εξαιτίας τραυματισμού, για τους προσεχείς μήνες.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου