΄΄ Δεν θα αφήσουμε τον Ολυμπιακό να γιορτάσει όπως ο Τσιτσιπάς΄΄




Πλέον, οι Γερμανοί της Μελσούνγκεν είναι...υποψιασμένοι για τις δυσκολίες της αναμέτρησης τους με τον Ολυμπιακό και είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις των παικτών τους, Αλλεντορφ και Ντάννερ στην ιστοσελίδα hna.de που ασχολείται συστηματικά με την ομάδα του Κάσσελ :
΄΄  Αυτή την φορά θα παίξουμε σωστή άμυνα με τον Ολυμπιακό. Δουλέψαμε στο 5-1 γιατί είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε επειγόντως μία δεύτερη παραλλαγή. Τώρα, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Είμαστε καλά εξοπλισμένοι και ποντάρουμε στην αριστερή πτέρυγα μας ΄΄.
Οι Γερμανοί προβάλλουν τις επιτυχίες του Ολυμπιακού σε μπάσκετ και πόλο με Αλμπα και Σπαντάου και ο Αλλεντορφ επισημαίνει σε άλλο ιστότοπο του Κάσσελ : ΄΄ Δεν πρόκειται να τριτώσουν οι νίκες του Ολυμπιακού με γερμανικές ομάδες. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα ...θερμό γήπεδο, αλλά, δεν πρόκειται να αφήσουμε  τον Ολυμπιακό να γιορτάσει όπως ο Τσιτσιπάς ΄΄.
Σε άλλο δημοσίευμα τους οι Γερμανοί σημειώνουν ότι ο Τσιτσιπάς υποστηρίζεται από ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού ενώ γράφουν για το χαντμπολ των Πειραιωτών ότι ακολουθείται, συνήθως, από 500 άτομα στα εντός έδρας παιχνίδια του.
Υποστηρίζουν ότι λίγοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πλήρως επαγγελματίες, δεν κάνουν δηλαδή τίποτα άλλο στη ζωή τους και αναφέρουν ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Λέμος.
Ωστόσο, φιλοξενούν δήλωση του Γρηγόρη Σανίκη, ο οποίος υποστηρίζει ότι ΄΄ ο Ολυμπιακός έχει επαγγελματικές δομές΄΄.
Για την συμμετοχή του Σανίκη στο Κυριακάτικο ματς, εκφράζονται αμφιβολίες από τους Γερμανούς καθώς σημειώνουν ότι ο έμπειρος παίκτης έχει ερεθισμό στον αχίλλειο τένοντα του..



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου