Η καλύτερη επτάδα της Α1 Γυναικών στην 3η αγωνιστική


Η καλύτερη επτάδα της Α1 Γυναικών, στην 3η αγωνιστική, αποτελείται σύμφωνα με τις επιλογές της δημοσιογραφικής ομάδας του greekhandball.com από τις εξής παίκτριες ( οι 6 από τις 7 είναι κάτω των 24 ετών )   :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ :  Μπασμά Σφαρ ( Βέροια 2017 ). Γεννήθηκε το 1997. Ηταν καταπληκτική στην κόντρα με τα Γιαννιτσά. Εμοιαζε ανίκητη σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης, με  πολλές αποκρούσεις στο ενεργητικό της. 
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΞΤΡΕΜ : Χριστίνα Εμμανουηλίδου ( Αρτα ). Γεννήθηκε το 1998. Σημείωσε 5 γκολ στον αγώνα με το Πανόραμα, έδωσε λύσεις σε κρίσιμα σημεία, είχε ρόλο ουσιαστικό. 
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΝΤΕΡ :  Ραφαέλα Καραχαρίση ( Βέροια 2017 ). Γεννήθηκε το 1996. Με 6 γκολ και ώριμη εμφάνιση, πρωταγωνίστησε στη νίκη της Βέροιας επί των Γιαννιτσών.
ΠΛΑΙΥ ΜΑΙΗΚΕΡ : Μαρία Χατζηπαρασίδου  ( ΠΑΟΚ ). Γεννήθηκε το 1995. Οδήγησε σε άνετη νίκη τον ΠΑΟΚ, στην Προσοτσάνη, με 13 γκολ στο  ενεργητικό της.
ΔΕΞΙ ΙΝΤΕΡ : Βαϊα Μπαλάφα ( Αρτα ). Γεννήθηκε το 1988. Με 8 γκολ στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του Πανοράματος, ήταν η καλύτερη από την ομάδα της που έφυγε νικήτρια από αυτό το παιχνίδι.
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ : Κατερίνα Μανιά ( Νέα Ιωνία ). Γεννήθηκε το 1998.  Eίχε ουσιαστική συμβολή στη νίκη της ομάδας της απέναντι στον Αρη Νικαίας, εκτός έδρας, σκοράροντας μάλιστα 7 φορές.
ΠΙΒΟΤ : Χριστιάννα Κυρικλίδου ( Πανόραμα ). Γεννήθηκε στο 2001. Η ομάδα της ηττήθηκε εντός έδρας από την Αρτα, αλλά, η ίδια σε ακόμα ένα ματς ήταν αγωνιστική και άφησε υποσχέσεις. Η επιβράβευση πρέπει να αφορά όλες ώστε κάθε αθλήτρια να γνωρίζει ότι ακόμα και αν χάσει η ομάδα της, η ίδια δεν θα περάσει ΄΄ απαρατήρητη΄΄.  Σκόραρε 4 φορές στο συγκεκριμένο παιχνίδι.   

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου