Το greekhandball.com στα γήπεδα, για την πρεμιέρα




Η ώρα της Handball Premier έφτασε. Οι δώδεκα ομάδες του Πρωταθλήματος πηγαίνουν σήμερα (21/09) στη... σέντρα και το greekhandball.com θα είναι σε όλα τα γήπεδα, ώστε να παρακολουθεί και να μεταφέρει τις εξελίξεις, με περιγραφές σε πραγματικό χρόνο. Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις όλων των αναμετρήσεων εμπλουτισμένες με δηλώσεις προπονητών - αθλητών.
Η αυλαία της σεζόν επιφύλασσε ντέρμπι (17:00) μεταξύ Δικεφάλων. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στο γήπεδο της Νεάπολης και οι Θεσσαλονικείς, που θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους, θέλουν να πετύχουν την 12η νίκη τους σε 20 (σ.σ. με το σημερινό) παιχνίδια Πρωταθλήματος απέναντι στην Ένωση. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια,, από την άλλη, θέλει να μπει με το... δεξί στον μαραθώνιο με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στους τίτλους.
Ο Ολυμπιακός έχοντας κεκτημένη ταχύτητα, λόγω της πρόκρισής του στον επόμενο γύρο του EHF Cup μετά από τον αποκλεισμό της Μπόρατς, ελπίζει πως θα περάσει ανώδυνα το εμπόδιο του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας, τον οποίο αντιμετωπίζει (19:00), εντός έδρας.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας είναι: Φαίακας Κέρκυρας-Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic(16:00), ΑΕΣΧ Πυλαίας-Διομήδης Άργους (18:00), Φίλιππος Βέροιας-ΑΣΕ Δούκα (18:00), Δράμα Bianco Monte-Αερωπός Έδεσσας ManDynamic (18:00).

Οι διαιτητές: 

Φαίακας Κέρκυρας-Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic
(Σκλαβενίτης-Βήτας, Αγγελίδης)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
(Πατιός-Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)
Δράμα 1986 Bianco Monte-Αερωπός Έδεσσας Mandynamic
(Τζαφερόπουλος-Τσάκωνας, Χατζηγεωργίου)
ΑΕΣΧ Πυλαίας-Διομήδης Αργους
(Λινάρδος-Νικολαΐδης, Παρτεμιάν)
Φίλιππος Βέροιας-ΑΣΕ Δούκα
(Ουζούνης-Παρασκευούδης, Σίσκου)
Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή-Ιωνικός Ν.Φ.
(Συρεπίσιος-Μερτινιάν, Μίγκας)

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου