Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ



Επιβαρυντικό είναι για τους νταμπλούχους το φύλλο αγώνα. Συγκεκριμένα ο παρατηρητής, αλλά και οι διαιτητές έγραψαν τα παρακάτω:

«Οι οπαδοί του γηπεδούχου σωματείου εξύβριζαν κατ’ επανάληψη αθλητή, εθνικά σύμβολα και γενικά την Β’ ομάδα. Δόθηκαν οδηγίες στον παρατηρητή να καταγράψει να τα κατωτέρω»

«Υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης εντάσεως προς φυσικά πρόσωπα και προσβολή εθνικών συμβόλων: «1) Πριν την έναρξη του αγώνα οι οπαδοί του γηπεδούχου σωματείου εκφωνούσαν ομαδικώς και κατ’ επανάληψη το σύνθημα «Βούλγαροι» κατά της Β’ ομάδας. Έγιναν συστάσεις και ανεγράφη στο φύλλο αγώνα
2) Το ίδιο επαναλήφτηκε στο 36:24. Διεκόπη ο αγώνας έγιναν συστάσεις και κατεγράφη το γεγονός
3) Στο 37:40 οι οπαδοί των γηπεδούχων εξύβριζαν ομαδικώς κατ’ επανάληψη τον παίκτη της Β’ ομάδας Πετρίδη «Είναι π… του Πετρίδη η μάνα». Έγιναν διακοπή, συστάσεις και κατεγράφη.

Ακολουθεί έκθεση».

Δηλώσεις
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr, μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τα εξής: «Καταφέραμε και διατηρήσαμε ψηλά το ρυθμό μας σε όλο τον αγώνα, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να πάρουμε διαφορά και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να πλησιάσει. Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε την πορεία μας. Θέλω να αναφερθώ ότι ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για το άθλημα του χάντμπολ καθώς χάθηκε ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός και μιλάω για τον Θανάση Καρακεχαγιά και όλοι μας πρέπει να φροντίσουμε να διατηρήσουμε τη μνήμη του, το έργο του και τη φιλοσοφία του ζωντανή».

Ο Άγγελος Τσίλης δήλωσε τα εξής: «Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει με σκορ 21-16, φαίνεται ότι είναι σκληρό παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Όλα ξεκινήσανε από την άμυνα μας. Ναι μεν στο χάντμπολ με τα γκολ κερδίζεις αλλά αν δεν παίξεις  καλή άμυνα δεν μπορεί να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, αυτό βγάλαμε και στο γήπεδο σήμερα και φτάσαμε σε ακόμα μια νίκη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον κόσμο που ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι στο πλευρό μας. Είναι ο 8ος παίκτης μας, το ξέρουν όλοι και τον χρειαζόμαστε πάντα δίπλα μας, πόσο μάλλον σε τόσο σημαντικά παιχνίδια».

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης αναφέρθηκε στα σημεία εκείνα που έκριναν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ λέγοντας:

«Παρά την προσπάθεια που κάναμε στην άμυνα δεν τα καταφέραμε στην επίθεση εκεί όπου μας έλειψαν τα γκολ. Δεν ήμασταν καλοί στο 6 εναντίον 5, δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, ενώ χάσαμε και αρκετούς αιφνιδιασμούς. Ήταν σημαντικό που κρατήσαμε τον Ολυμπιακό στα 21 γκολ, αλλά τα γκολ που πετύχαμε εμείς δεν έφταναν. Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα στην κυκλοφορία της μπάλας και στις τελικές επιλογές που κάνουμε. Για εμάς ήταν το πρώτο δύσκολο ματς, ήταν μία ήττα από την οποία πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε εγωισμό και καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια».

Ο ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης μίλησε για τα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση και δεν επέτρεψαν στον Δικέφαλο να φύγει με το κάτι παραπάνω από του Ρέντη.

«Δεν είχαμε ποτέ τόσο χαμηλή επίδοση στο σκοράρισμα. Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά. Κατευθυνόμασταν αρκετά προς το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού που εκεί είναι δυνατός, ενώ δεχτήκαμε και αρκετά εύκολα γκολ. Θέλαμε να πάει αλλιώς το ματς, αλλά από νωρίς κυνηγούσαμε το σκορ και μας αφήνει πικρία αυτό το αποτέλεσμα».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου